Paulina Paow Danielsson har avföljt pojkvännen Alexander Zobel
Paulina Paow Danielsson har avföljt pojkvännen Alexander Zobel på Instagram. - Foto: Instagram/paulinamariadenise, Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Nu har Paow avföljt pojkvännen Alexander Zobel på Instagram

Det verkar vara trubbel i paradiset för Paulina "Paow" Danielsson och pojkvännen Alexander Zobel. Paow har flyttat hem till sitt flickrum i Tyresö, och nu har hon även avföljt Zobel på Instagram.


Det senaste året har Paulina "Paow" Danielsson, 28, varit ihop med den danske jetsetkillen Alexander Zobel, 28. Paret har varit oskiljaktiga och rest, ätit middagar, shoppat och myst tillsammans.

Under sin tid ihop så växlade Paow mellan att bo i Stockholm och Köpenhamn. Men Danmark var ingen hit för Paow. Till skillnad från många svenskar som är tokiga i våra danska vänner, pölse och att kunna köpa starköl från 7-11 så var inte det något för Paow.

Hon vantrivdes, hade svårt för människorna och fick även en drink kastad på sig ute på krogen.

"Så skönt att jag snart ska flytta tillbaka till Stockholm från det här trashiga landet", skrev Paow på sin Instagram.

Paow och Alexander Zobel i Miami. Bildkälla: Instagram/kattpaow

Fick inte följa med Alexander Zobel till Cannes

När Alexander Zobel nyligen åkte till Cannes med sin bror och hans vänner så var inte Paow medbjuden på resan. Detta då hon "talat illa" om Danmark. I samma veva så förlorade Paow kontrollen över sitt Instagramkonto, och hennes nya konton stängs ner gång på gång.

Hennes senaste uppdateringar har dessutom fått fansen att undra vad som försiggår mellan henne och Zobel. Till en spegelselfie skrev Paow "Tagga hot girl summer då", ett uttryck som ofta används av nyblivna singlar.

"Tagga hot girl summer då", skrev Paow till den här bilden.

Paow har avföljt Alexander Zobel på Instagram

Dessutom la Paow i dagarna ut en bild på sitt gamla flickrum hos sin mamma i Tyresö och skrev "Pvo: Du behöver flytta hem till ditt gamla flickrum".

Paow har flyttat hem till sin mamma i Tyresö.

Nu framkommer det dessutom att Paow har avföljt Alexander Zobel på sitt nya Instagramkonto. 

Hon har även tagit bort de bilder på Alexander som hon tidigare hade i flödet på sitt nya konto. Alexander Zobel följer inte heller Paow på hennes nya Instagramkonto.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!