Naked Attraction Sverige är inte ett program som faller i smaken hos Pernilla Wahlgren
Naked Attraction Sverige är inte ett program som faller i smaken hos Pernilla Wahlgren - Foto: Discovery+/Naked Attraction Sverige & Jessica Gow/TT

Pernilla Wahlgren chockas av "Naked Attraction Sverige"

I Sofia Wistams och Pernilla Wahlgrens podd berättar Pernilla hur hon chockas av det första avsnittet "Naked Attraction Sverige" och menar att det inte kommer vara hennes tittarfavorit.


Det omtalade dejtingprogrammet "Naked Attraction Sverige" är sannerligen en vattendelare – åsikterna är många, och lär bli fler för varje avsnitt.

I det kontroversiella dejtingprogrammet blir en person som söker kärleken introducerad av fem nakna deltagare som visar del för del efter att en vägg i deltagarnas box hissas upp. 

Programledaren för den svenska uppsättningen av "Naked Attraction" är Sofia Wistam, och hon har sedan premiären mötts av kritik på sociala medier. 

"Sofias änglar" till "Snipp och snopprogram"

I kommentarsfältet på Wistams Instagram ifrågasätter flera tittare valet om att hon ska jobba med programmet. "Otroligt pinsamt och helt ointressant!" och "Från "Sofias änglar" till "Snipp och snopprogram", var några kommentarer.

Sofia Wistam tycker att det är "fint att få visa upp de här kropparna" Foto: Henrik Montgomery/TT

Programmet har även mötts av kritik som menar att programmet bidrar till skeva kroppsideal. Något Sofia Wistam inte håller med om. I hennes podd "Wahlgren & Wistam" som hon har med bästisen Pernilla Wahlgren har Wistam tidigare gett svar på tal.

– Jag försöker ändå ha som mantra att jag själv står för det här och att jag tycker om det här programmet och jag tycker att det är fint att visa dom här kropparna, säger Sofia Wistam i podden, något Nyheter24 tidigare skrivit om.

Pernilla Wahlgren i chock: "Kan inte titta"

I samband med premiären var Sofia Wistam Sveriges mest googlade person i Sverige – utan att ens ha klätt av sig kläderna. 

Wistam skämtade då om att hon skulle "gå i skola" hos Pernilla Wahlgren för att bli mer hårdhudad. Detta då Pernilla är lite mer van vid skriverier och hatstormar efter sina år med "Wahlgrens värld".

Vad tycker då Pernilla om programmet? I podcasten berättar hon att hon sett ett program – efteråt ska hon ha känt sig väldigt obekväm. 

Bästisarna Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam driver podden "Wahlgren & Wistam" ihop. Bildkälla: Stella Pictures.

– Jag var helt i chock efter att jag hade sett det första gången. Liksom vad är det jag tittar på? Det är så ingående och det är närbilder på könsorgan. Men jag tycker att du är så otroligt modig och avväpnande som programledare, för du står där och bara "kom så går vi fram lite närmre" och jag känner att nej, jag kan inte ens titta, berättar Pernilla i podcasten.

Fortsättningsvis menar hon att det inte är ett program som hon kommer njuta av men som "verkar spännande". 

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

SVT:s blixtändring: Därför nobbades GVFÖ-Torsten

Fler avhopp från artister inför Eurovision

1 timme sedan
Dotter och Titiyo sällar sig nu till de artister som hoppat av evenemang i Malmö inför Eurovision Song Contest i maj.

Han är P2:s nya klassiska artist

1 timme sedan
Den 29-årige barytonen David Risberg har utsetts till Sveriges Radio P2:s nya klassiska artist. Utnämningen sträcker sig över konsertsäsongen 2024/2025 och innebär bland annat att han medverkar i flera konserter under året.

De leder Grammisgalan

1 timme sedan
Ett av Sveriges vassaste humorpar leder årets Grammisgala. För Marie Agerhäll och Jesper Rönndahl är samarbetet hemtamt, men sammanhanget helt nytt.

Därför försvinner "Hotell Romantik" från rutan – SVT om programmets framtid

igår 21:47
Under söndagen sändes sista avsnittet av "Hotell Romantik", säsong två. Här är SVT:s besked om programmets framtid.

Filmfotograf dog – vapenansvarig får fängelse

igår 20:16
Hanna Gutierrez Reed, som var vapenansvarig under inspelningen av "Rust", döms till ett och ett halvt års fängelse, rapporterar amerikanska medier.