Pernilla Wahlgren grät på motorvägen
Pernilla Wahlgren berättar nu om ångestattacken hon fick på motorvägen. - Foto: Stina Stjernkvist/TT Bild, Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Pernilla Wahlgren bröt ihop på motorvägen: "Så rädd och ledsen"

Pernilla Wahlgren berättar att hon drabbades av en ångestattack på motorvägen. – Jag blev så rädd och ledsen. Jag grät, säger Pernilla Wahlgren.


I mars tidigare i år fyllde Pernilla Wahlgren och Joachim Lenholms son Theo Wahlgren hela 15 år. 

I födelsedagspresent fick han bland annat en mopedbil från mamma Pernilla och syskonen Bianca och Benjamin Ingrosso.

Pernilla Wahlgren och Joachim Lennholm på Café Opera år 2005. År 2007 fick de sonen Theo ihop. År 2008 gick Pernilla och Joachim skilda vägar. Bildkälla: Mats Andersson/TT Bild

Pernilla Wahlgren fick ångestattack på motorvägen

Det har blivit en otrolig hype kring mopedbilar, vilket har gjort att Theo har fått vänta i flera månader på sin födelsedagspresent. 

När den väl fanns att hämta i butiken så var det ingen lätt match för Pernilla att transportera mopedbilen från Täby in till centrala Stockholm.

I podden "Wahlgren & Wistam" som Pernilla Wahlgren, 54, har med bästa vännen Sofia Wistam, 56, berättar Pernilla om vad som kom att bli en mardröm.

– Jag körde då den här mopedbilen hem, från Täby till stan. Jag fick en ångestattack och jag började gråta. Det slog slint i huvudet på mig. Jag var så stressad i trafiken och det gick långsamt. Jag var livrädd för att hamna på en motorväg för det får man ju inte gör, och jag är sämst på GPS. Hur ska jag hitta till stan utan en motorväg?, frågar sig Pernilla i podden. 

Pernilla Wahlgren: "Jag blev så rädd och ledsen"

Det visade sig att Pernilla var tvungen att ta sig ut på motorvägen för att där puttra fram med mopedbilen. Och det var ingen hit.

– Så kommer jag upp på motorvägen. Folk tutar. Lastbilar hänger på tutan bakom mig. Alla var så arga. Jag började gråta, jag blev så rädd och ledsen. Så jag svängde av och hamnade i Bergshamra, säger Pernilla i podden. 

Pernilla Wahlgren berättar om mardrömsfärden på motorvägen. Bildkälla: Stina Stjernkvist/TT Bild

Pernilla Wahlgren fick ringa pojkvännen Christian Bauer

Pernilla visste inte vad hon skulle ta sig till, så det hela slutade med att hon fick ringa sin pojkvän Christian Bauer.

– Då kom han och räddade mig, fnissar Pernilla i podden.

Christian Bauer och Pernilla Wahlgren. Bildkälla: Stella Pictures.

Christian Bauer, den ständiga gentlemannen, fick då köra framför Pernilla i sin bil och guida henne var hon kunde köra och inte.

Slutet gott, allting gott!

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Annika Norlin får lyssnarnas bokpris

Falciani var "för tjock" – nu anställer företaget Bianca Ingrosso

2 timmar sedan
Det var år 2017 som Nicole Falciani fick ett viktultimatum av underklädesmärket Calzedonia. "Jag fick ett mejl där de skrev att de tycker att jag är för tjock".

Shirley Clamp till attack mot artistkollegorna: "För fasen"

2 timmar sedan
Dotter, Medina och Titiyo är några av de artister som har valt att hoppa av Eurovision-festen i Malmö. Mello-veteranen Shirley Clamp har däremot inga planer på att ställa in sin spelning. I en ny intervju riktar hon nu en känga mot de artister som har valt att avbryta sin medverkan.

Hanna Friberg gripen i USA: "Saker hände"

3 timmar sedan
Hanna Friberg har blivit gripen i USA tillsammans med vännen Stella Cocozza. Vännerna höll helt enkelt på att bli utslängda från landet.

Många avhopp från Eurovision i Malmö

3 timmar sedan
Mellan 15 till 20 procent av artisterna bokade till kringarrangemangen i samband med Eurovision i Malmö har hoppat av. Bland dessa finns Dotter och Titiyo – sammanlagt har nu ett 20-tal artister meddelat att det inte längre vill vara med, uppger Sveriges Radio P4 Malmöhus.

Kritikstorm mot killarna i Bachelorette – Sonjas svar: “Tycker inte om..."

3 timmar sedan
Årets säsong av ”Bachelorette” fortsätter att skapa stor diskussion och många ställer sig kritiska till killarnas beteende. För Nyheter24 berättar Sonja Livbom om sina känslor kring det hela.