Pernilla Wahlgren och Christian Bauer
Det blev inte en särskilt eldig semester för Pernilla Wahlgren och Christian Bauer. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Pernilla Wahlgren om Christian Bauer: "Vi pussades inte ens"

Det blev inget rajtantajtan för Pernilla Wahlgren och Christian Bauer under semestern. Nu berättar Pernilla varför total avhållsamhet stod på agendan under parets resa.


Pernilla Wahlgren, 54, har haft en riktig drömsemester tillsammans med sin pojkvän Christian Bauer, 56. Paret har tillsammans med sina vänner och Pernillas son Benjamin Ingrosso åkt båt runt på västkusten och besökt både Smögen, Fjällbacka och flera trevliga småöar.

På Instagram har Pernilla bjudit sina följare på bilder från sin härliga drömresa. Saltstänkta klippor, glittrande hav och otrolig mat i form fisk och skaldjur från Västkustens egna delikatessbutik: havet...

Christian Bauer och Pernilla Wahlgren. Bildkälla: Stella Pictures.

Pernilla Wahlgren hyllade pojkvännen Christian Bauer 

Pernilla har även hyllat Christian Bauer i ett eget inlägg på Instagram.

"Min kärlek, min bästa vän och min personliga Reseguide!
Med dig är livet aldrig tråkigt, & jag lär mig nåt nytt om Sveriges alla vackra platser varje dag…!
Min Geografilärare hade varit mycket nöjd med mitt val av pojkvän. Och det är jag med!
Tack livet för dig" skrev Pernilla till en bild på Christian Bauer.

Men trots att det under semestern var upplagt för intima stunder i den romantiska miljön så uteblev det faktiskt helt. I sin podd "Wahlgren & Wistam" som Pernilla har med bästa vännen Sofia Wistam, 56, så berättar Pernilla mer om varför total avhållsamhet stod på agendan.

Pernilla Wahlgrens ord om semestern med Christian Bauer: "Inte ens pussat honom på kinden"

Pernilla berättar att de varken har pussats eller sovit nära varandra under resan. Så något rajtantajtan i sänghalmen har inte varit aktuellt. 

– Krille blev lite sjuk, och har varit det där ute. Det har snörvlats och hostats. Och jag som absolut inte vill bli smittad. Vi sov i vår ruff och utanför sov Benjamin i sin. Så om det inte blev någon romantik på den här resan…Det var ingenting som hade behövts. Då pussas inte jag överhuvudtaget. Jag har verkligen varit duktig på att hålla mig ifrån honom. Vi har legat rygg mot rygg i sängen så man inte ligger nära och så han inte andas på mig i ansiktet. Så jag tänker "vad bra då kommer jag klara mig från att bli smittad, jag har inte ens pussat honom på kinden", berättar Pernilla i sin podd.

Men när det var dags att packa ihop alla saker för att bege sig hemåt så fick sig Pernilla en riktig överraskning. Och inte av den positiva sorten.

– Så ska vi packa ihop våra grejer, och då säger han "Pernilla har du tagit min tandborste?". Jag ba "Va? Vadå din tandborste?". Då visar det sig att jag har borstat tänderna med hans tandborste hela resan. Och jag som hade gjort allt för att inte få hans baciller, säger Pernilla i podden.

Vi hoppas att Pernilla slipper bli sjuk!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Anders Bagges rädsla – vill flytta från Sverige: ”Oacceptabelt”

Matknepet tittarna inte fick se – det åt Robinson-deltagarna för att klara tävlingarna

1 timme sedan
Att svält är en del av att vara med i Robinson – det är det många som vet. Men hur lite äter man egentligen och vad hade deltagarna för knep innan tävlingar?

Julia Franzén om Bingo Rimér: "Är ett skämt"

1 timme sedan
​Bingo Rimér öppnar upp sig om ensamheten i relationen med Julia Franzén. I "Bingo och Julia" talar han ut och gråter i parterapin.

Omstritt förlag vill AI-återskapa författarröst

2 timmar sedan
Det omstridda norska förlaget Legatum Publishing vill återskapa författaren och Nobelpristagaren Knut Hamsuns röst med hjälp av AI-teknik.

Slash gör musiken när svensk bok blir serie

idag 10:56
Slash, mest känd som gitarrist i Guns'n'Roses ska göra musiken när den svenska boken "Kråkflickan" blir tv-serie, skriver Deadline.

Det tycker Tilde de Paula är mest avtändande: ”Relationsdödare”

idag 10:09
Programledaren Tilde de Paula Eby har varit med i många olika tv-program genom tiden. I en intervju med Amelia avslöjar hon hur hon hanterar kritik – och vad som är mest avtändande hos en partner.