Nu berättar Lovisa Worge om den stora kärleken.
Nu berättar Lovisa Worge om den stora kärleken. - Foto: Instagram/Lovisa Worge

Lovisa Worges avslöjande om nya killen: “Starkaste…”

Trots att Lovisa Worge varit avhållsam med att dela med sig om sin nyfunne kärlek har följarna kunnat se honom skymta förbi. Nu bekräftar Lovisa äntligen att killen är hennes partner – och svarar på frågor om det nya förhållandet.


Det började ryktas att Lovisa Worge hade en ny flamma på gång när Bianca Ingrosso, i en Youtube-video, avslöjade att Lovisa åkt till Norge för att besöka en kille. Att åka utomlands för att spendera helgen med en kille var nämligen något hon tyckte var lite väl vågat:

– Jag hade ju aldrig vågat åka och hälsa på en kille sådär i ett annat land en hel helg, sa Bianca då i klippet. 

Här kan du läsa mer om när Lovisa Worges kärleksresa lämnade Bianca Ingrosso i chock

Lovisa Worge och nya killen fångades på bilderna från midsommarfirandet

I midsommar fick följarna en ordentlig insyn i hur kärlekslivet har fortlöpt för Lovisa Worge och hennes norska “mystery man”. Under firandet publicerade Lovisa de första bilderna på vad som då antogs var hennes kille. 

Bianca Ingrosso gick även steget längre i att avslöja hans identitet, då hon la ut en video i sina händelser där Lovisa och killen sitter och har det gosigt – där hans ansikte tydligt syns. På ytterligare en bild på Lovisa och hennes kärlek var hans Instagramkonto också taggat.

Se bilderna och läs mer här.

Lovisa Worge berättar om nya killen: "Vi möttes på..."

Nu väljer Lovisa Worge att ta bladet från munnen och avslöja mer om sin nyfunna kärlek – som hon bekräftar nu är hennes pojkvän. I en frågestund på Instagram låter hon sina följare få ytterligare en glimt av hennes härliga kärleksliv – och ta del av fler bilder på partnern.

En fråga som fansen vill få svar på är var Lovisa och hennes kille träffades. Det är sannerligen ingen dålig fråga med tanke på avståndet mellan Sverige och Norge, men trots distansen är svaret:

“Vi möttes på en hemmafest förra sommaren”.

Foto: Instagram/Lovisa Worge

En annan följare undrar hur det är att vara nykär.

“Det är den starkaste och bästa känslan av alla”, skriver Lovisa.

Foto: Instagram/Lovisa Worge
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!