Utanför krossade hjärtan så fortsätter Ellinor visa upp bilder från sin vardag
Utanför krossade hjärtan så fortsätter Ellinor visa upp bilder från sin vardag. - Foto: ellinoreke/Instagram/TV4 Bonde söker fru

Det här pratar aldrig Bonde-Ellinor om på sin Instagram: ”Av respekt för Filip”

Dela med sig eller inte? Det är den stora frågan. Följarnas nyfikenhet kring Bonde söker-fru Ellinor och hennes forna kärlek, bonden Filip Nilsson, växer ständigt. I en intervju med Norrköpings Tidningar talar Ellinor ut om balansgången i att vara öppen eller inte.


Det var i maj i år som det kom fram att bonde-paret Ellinor Eke-Göransson och Filip Nilsson gjort slut. Det var på Instagram som Ellinor meddelade sina följare i en känslosam text att paret valt att gå skilda vägar. I inlägget fick flera följare känsla av att Ellinor blivit sårad av Filip. Men hon var tydlig med att hon inte ville vare sig svara på frågor eller gå in på detaljer kring det hela.

– Jag har liksom inte gått någon kurs i hur jag ska vara nu när folk verkar vara intresserade. Det är en väldig balansgång mellan att vara öppen men inte för privat. Av respekt för både mig och Filip. Jag går inte in på några detaljer och ställer sällan upp på några intervjuer, säger hon till Norrköpings Tidningar.

Bonde-Ellinor: "Jag är inte hårdhudad"

Utanför krossade hjärtan så fortsätter Ellinor visa upp bilder från sin vardag och engagera sina följare med annat innehåll. Och följarna? De fullkomligt älskar det. Instagram blev trots allt Ellinors lilla tillflyktsort där hon själv kunnat välja vad hon ville berätta – bortom uppbrottet.

Foto: ellinoreke/Instagram

Kanske var det även för de ärliga känslorna som fick så många tittare att fastna för henne. I dag har hon en följarskara om drygt 45 000 på sin Instagram.

– Jag får 99 procent kärlek. Men så kan det vara någon som tycker att jag ältar för mycket eller att jag borde hålla saker mer privat. Det kan göra mig ledsen att se sådana saker. Som att jag söker uppmärksamhet och försöker hänga mig fast i det här. Men jag delar ju bara med mig på min egen Instagram. Jag är inte hårdhudad på något sätt och jag tar åt mig av vad folk skriver, säger hon.

Bonde söker-fru Ellinor: "Min telefon slutade aldrig plinga"

Men all den kärleksbombning Ellinor får i kommentarsfälten gör det ändå, i slutet av dagen, värt att dela med sig.

– Från en dag till en annan blev jag överöst med kärlek och folk som var intresserade av mig. Det är inget man kan förbereda sig på. Min telefon slutade aldrig plinga. Men jag är extremt glad och tacksam, för följarna hjälper mig att komma vidare också. De har blivit som en väldigt stor hejarklack, säger hon till tidningen.

Men att vara öppen är inte alltid lätt, och att så många ville följa Ellinor kom som en smärre chock för henne. Hon har aldrig haft som mål att bli influencer men så stod hon där helt sonika med en publik som ville se mer.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!