Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen
Bianca Ingrosso har nu avföljt Phillipe Cohen - Foto: Jessica Gow/TT Bild, Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Nu har Bianca Ingrosso avföljt Phillipe Cohen

Det verkar inte bättre än att Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har gjort slut med varandra ännu en gång. Nu har inte bara Bianca avföljt Phillipe Cohen på Instagram. Hon passade även på att avfölja hans restauranger...


Entreprenören och influencerdrottningen Bianca Ingrosso, 27, och pojkvännen Phillipe Cohen, 28, verkar ännu en gång ha gjort slut med varandra. Biancas följare började spekulera kring om det var slut för paret redan när de firade midsommar utan varandra. 

Det var ett bra tag sedan som Cohen syntes i Biancas sociala medier, och semestern har Bianca tillbringat utan Phillippe vid sin sida.

Phillippe har i sin tur haft en sommar fylld av jobb och besök i Göteborg.

När Bianca i juni gästade Melina Criborn och Ellinor Löfgrens podd "Inga beige morsor" så berättade Bianca att hon och Phillippe har gjort slut flera gånger för att sedan bli tillsammans igen.

– Jag säger åtta, Phillippe säger fem. Det är en gång om året ju, berättade Bianca om de många och täta uppbrotten i podden.

Om paret har gjort slut ännu en gång så blir detta nionde gången gillt som paret går skilda vägar sedan de blev ihop för åtta år sedan.

Bianca Ingrosso och pojkvännen Phillipe Cohen verkar ha gjort slut ännu en gång. Bildkälla: Stella Pictures.

Bianca Ingrosso har avföljt Phillipe Cohen och hans restauranger

På Instagram har Bianca nu avföljt Phillippe Cohen, men han följer däremot fortfarande henne. 

Phillipe Cohen driver två krogar i Stockholm – dels restaurangen Ted på Grev Turegatan på Östermalm, och nu även nyöppnade pastarestaurangen Pronto vid Hötorget.

Bianca har under deras förhållande stöttat hans restauranger och ofta lagt ut bilder på smarrig mat hon äter på Ted. Hon har även kommenterat på en hel del matbilder i restaurangernas bildflöde och hyllat de olika rätterna med ord som "SINNES" och "Så jäääävla gott".

Bianca Ingrosso har nu avföljt Phillipe Cohen – och hans restauranger. Bildkälla: Stella Pictures.

Men nu är det förmodligen slut med det. Bianca har nämligen avföljt både restaurangen Ted och även nyöppnade Pronto.

Vi gissar att Bianca istället kommer att hänga på sin brors Oliver Ingrossos nyöppnade restaurang Olli.

Bianca Ingrosso har köpt en 300 kvadratmeter stor lägenhet på Östermalm 

I höstas köpte Bianca Ingrosso en enorm lyxvåning på Östermalm i Stockholm.

Den är över 300 kvadratmeter stor och det är hela fyra sovrum och flera kakelugnar. För lägenheten ska Bianca ha betalat över 40 miljoner kronor. Sedan tillkommer även en saftig kostnad för en omfattande renovering som ska påbörjas nu i augusti. 

Tanken var att Bianca och Phillipe skulle flytta in där tillsammans nästa år, men hur det blir med den saken återstår nu att se.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!