Bianca Ingrosso berättar om sina singelperioder.
Bianca Ingrosso berättar om sina singelperioder. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Bianca Ingrosso om livet som singel: "Jag har varit på en dejt"

Bianca Ingrosso och pojkvännen Phillipe Cohen har varit ett par i åtta års tid. Och de har gjort slut åtta gånger – för att sedan bli ihop igen. Nu berättar Bianca mer om sitt liv som singel.


Entreprenören och influencerdrottningen Bianca Ingrosso, 27, och krögaren Phillipe Cohen, 28, har varit ett par i åtta år. Men tiden tillsammans har inte varit helt friktionsfri – herregud, vilket förhållande är egentligen det.

Paret har haft flera högljudda bråk och gjort slut flera gånger för att sedan alltid hitta tillbaka till varandra.

Nyligen tog paret ett nytt steg i sin relation. Bianca har nämligen köpt en ny lägenhet på en av Östermalms finaste adresser. En maffig drömvåning på 300 kvadratmeter med fyra sovrum, kakelugnar och vackra stuckaturer. 

Lägenheten ska ha kostat Bianca över 40 miljoner kronor, och planen är att Bianca och Phillipe ska flytta in där efter att renoveringarna är utförda.

Men den senaste tiden har Biancas följare spekulerat kring hur det egentligen ligger till mellan Bianca och Phillipe och om de fortfarande är ett par. 

De firade inte midsommar ihop och har inte gillat varandras bilder på länge, något som Nyheter24 skrev om då.

Bianca Ingrossos följare tror nu att Bianca och Phillipe Cohen har gjort slut ännu en gång. Bildkälla: Stella Pictures.

Bianca Ingrosso: Jag och Phillippe gör slut en gång per år

Bianca Ingrosso gästade nyligen bästa vännen Melina Criborns podd "Inga beiga morsor" som hon driver med Ellinor Löfgren. Där kom Bianca och Phillipes många breakups upp som samtalsämne.

Ellinor frågar Bianca hur många gånger som hon och Phillippe har gjort slut. Bianca menar att de har gjort slut en gång om året sedan de blev ett par. 

– Jag säger åtta, Phillippe säger fem. Det är en gång om året ju, berättar Bianca i podden "Inga beiga morsor".

Phillipe Cohen och Bianca Ingrosso. Bildkälla: Stella Pictures.

Bianca Ingrosso om sitt liv som singel

Bianca berättar då mer om sina singelperioder och hur de har varit. 

– Jag har inte dejtat så. Jag har varit på en dejt. Det var en dubbeldejt med er (Melina Criborn och maken Jacob, reds. anm). Det är inte så att jag ligger runt när jag är singel, säger Bianca i podden och fortsätter:

– Jag börjar inte heller spontanprata med någon random. Och förlåt men det är väldigt många fula människor i den här stan. Inte mycket snygga killar i Stockholm, avslutar hon.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

idag 15:42

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

idag 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

idag 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

idag 13:06
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

idag 12:02
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.