Onsdag 17 Aug
Stockholm

Bianca Ingrosso om livet som singel: "Jag har varit på en dejt"

Bianca Ingrosso berättar om sina singelperioder.
Bianca Ingrosso berättar om sina singelperioder. Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Bianca Ingrosso och pojkvännen Phillipe Cohen har varit ett par i åtta års tid. Och de har gjort slut åtta gånger – för att sedan bli ihop igen. Nu berättar Bianca mer om sitt liv som singel.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Entreprenören och influencerdrottningen Bianca Ingrosso, 27, och krögaren Phillipe Cohen, 28, har varit ett par i åtta år. Men tiden tillsammans har inte varit helt friktionsfri – herregud, vilket förhållande är egentligen det.

Paret har haft flera högljudda bråk och gjort slut flera gånger för att sedan alltid hitta tillbaka till varandra.

Nyligen tog paret ett nytt steg i sin relation. Bianca har nämligen köpt en ny lägenhet på en av Östermalms finaste adresser. En maffig drömvåning på 300 kvadratmeter med fyra sovrum, kakelugnar och vackra stuckaturer. 

Lägenheten ska ha kostat Bianca över 40 miljoner kronor, och planen är att Bianca och Phillipe ska flytta in där efter att renoveringarna är utförda.

Men den senaste tiden har Biancas följare spekulerat kring hur det egentligen ligger till mellan Bianca och Phillipe och om de fortfarande är ett par. 

De firade inte midsommar ihop och har inte gillat varandras bilder på länge, något som Nyheter24 skrev om då.

Bianca Ingrossos följare tror nu att Bianca och Phillipe Cohen har gjort slut ännu en gång. Bildkälla: Stella Pictures.

Bianca Ingrosso: Jag och Phillippe gör slut en gång per år

Bianca Ingrosso gästade nyligen bästa vännen Melina Criborns podd "Inga beiga morsor" som hon driver med Ellinor Löfgren. Där kom Bianca och Phillipes många breakups upp som samtalsämne.

Ellinor frågar Bianca hur många gånger som hon och Phillippe har gjort slut. Bianca menar att de har gjort slut en gång om året sedan de blev ett par. 

– Jag säger åtta, Phillippe säger fem. Det är en gång om året ju, berättar Bianca i podden "Inga beiga morsor".

Phillipe Cohen och Bianca Ingrosso. Bildkälla: Stella Pictures.

Bianca Ingrosso om sitt liv som singel

Bianca berättar då mer om sina singelperioder och hur de har varit. 

– Jag har inte dejtat så. Jag har varit på en dejt. Det var en dubbeldejt med er (Melina Criborn och maken Jacob, reds. anm). Det är inte så att jag ligger runt när jag är singel, säger Bianca i podden och fortsätter:

– Jag börjar inte heller spontanprata med någon random. Och förlåt men det är väldigt många fula människor i den här stan. Inte mycket snygga killar i Stockholm, avslutar hon.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.