Söndag 2 Okt
Stockholm

Bianca smygfilmade Pernilla Wahlgrens fyllekväll: "Vet inte vart jag ska ta vägen"

Pernilla Wahlgren hade en riktig helkväll.
Pernilla Wahlgren hade en riktig helkväll med bubbel... Foto: Instagram/biancaingrosso

Pernilla Wahlgrens middag spårade minst sagt en aning. Bianca Ingrosso förevigade det hela genom att smygfilma Pernillas vilda fyllekväll – se videon.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Familjen Wahlgren-Ingrosso är inte kända för att hålla igen på något. I den underbara långköraren "Wahlgrens värld" har vi i flera års tid fått följa familjens olika upptåg med kärlek, bråk, gråt, fester och annat.

För den som saknat den ocensurerade sanningen om familjen så hade Bianca Ingrosso, 27, något roligt att bjuda de törstande fansen på.

På sin Instagram Story har Bianca lagt ut flera klipp från mamma Pernilla Wahlgrens fyllekväll. Bianca filmar när Pernilla drar skämt och skrattar så mycket så hon slutligen faller ner i soffan.

Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso. Bildkälla: Stella Pictures.

Bianca Ingrosso: "Min mamma är en ikon"

Med under middagen, där bubblet minst sagt har flödat, var även Pernillas vän och kollega Måns Nathanaelson som vi sett i Pernillas show "Hybris".
 
"Jag vet inte var jag ska ta vägen med den här videon. Men min mamma är en ikon. Lite lättpåverkad på en middag", skriver Bianca på sin story till klippen på Pernilla.

"Det dras enligt henne ett OTROLIGT skämt här. Finns ingen som skrattar mer åt sina skämt", skriver Bianca vidare.

Pernilla Wahlgren bränner av det ena skämtet efter det andra. Bildkälla: Instagram/biancaingrosso

Pernilla Wahlgren: "Om vi pratar om alkohol..."

Pernilla är inte alltid lika glad i att dricka. Tidigare har Nyheter24 skrivit om varför Pernilla bland annat nobbade alkohol på midsommar.

– Om vi pratar om alkohol så hade jag den lugnaste midsommaren i mannaminne. I och för sig så drack jag ingenting förra midsommar heller. Jag känner att jag har blivit vuxen, jag vet inte. Midsommar och julafton, jag har inget behov av alkohol då, berättade Pernilla Wahlgren i sin podd "Wahlgren & Wistam" som hon driver med bästa vännen Sofia Wistam.

Pernilla Wahlgren skippade alkohol på midsommar. Bildkälla: Stella Pictures

Pernilla, som har släppt flera vin, berättade då istället vad hon helst sippar på.

– Jag gillar ju mer att dricka ett glas rosé på en uteservering på dagen eller sangria på stranden eller ett gott rödvin till en god köttbit. Men nubbe har aldrig varit min grej. Jag blir ju törstig när det är varmt ute så jag dricker cola zero och vatten, förklarade Pernilla i podden.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.