Stockholm

Så firade Erika Persson sin 20-års dag: "För mycket Champagne?"

Gunilla Persson och Erika Persson
Gunilla Perssons dotter Erika har precis fyllt 20 år. Foto: Stella Pictures, Instagram/who_is_erikapersson

Gunilla Perssons dotter Erika Persson har nu fyllt 20 – och det har firats ordentligt. Nu berättar Gunilla mer om hur dottern firade sin födelsedag.


Läs mer

Gunilla Perssons dotter Erika Persson fyllde hela 20 år den 18 augusti. På Instagram skrev mamma Gunilla, 63, stolt om dottern Erika.

"Lilla vackra, underbara, begåvade flickan min har blivit så stor", skrev Gunilla till en gullig barnbild på Erika.

Gunilla Persson om Erika Perssons pappa: "Ett avtal"

Alla som någon gång har sett "Svenska Hollywoodfruar" eller följer Gunilla på Instagram vet att hon har uppfostrat Erika på egen hand. 

Erikas pappas identitet är en välbevarad hemlighet, och i en intervju med journalisten Dorthe Skappel i norska programmet "God kveld" så berättade Gunilla år 2020 om varför hon har valt att hålla Erikas biologiska pappa hemlig.

– Det är ett avtal kan man säga, att jag ska vara tyst om vissa saker. Det är av hänsyn till Erika, sa Gunilla i intervjun.

Erika går nu på college – närmare bestämt Pitzer College i utkanten av Los Angeles. Första terminen var minst sagt en succé – Gunilla Persson reagerade nämligen väldigt starkt när hon fick reda på dottern Erikas betyg.

Så firade Erika Persson sin 20-års dag

På Instagram har Gunilla verkligen sett till att uppvakta Erika med flera bilder och videoklipp för att inte 20-års dagen ska gå någon obemärkt förbi. 

I ett helt otroligt klipp får vi se hur Gunilla spatserar ut med en tårta med ljus i och sjunger "Ja må hon leva" för Erika och hennes vänner under en mysig tillställning i Gunillas trädgård till huset i Los Angeles.

Sången kanske blev för mycket för en av gästerna som trillade av stolen, samtidigt som både Gunilla och Erika hörs skratta högt och Gunilla frågar "blev det för mycket Champagne?".

Men det var inte bara tårta och Champagne som stod på menyn för Erika...

Gunilla berättar på Instagram att dottern även har firat 20-års dagen på Disneyland med sin bästa kompis.

Roligt!

Senaste nytt

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.