Lulu Carter och Carolina Gynning
Lulu Carter kommenterade på Carolina Gynnings onanibild. - Foto: Jonas Ekströmer/TT Bild, Jessica Gow/TT Bild

Lulu Carters ord till Carolina Gynning efter onanibilden

Onanerande kvinnor är Carolina Gynnings nya melodi. Hennes senaste bild lämnade inte följarna oberörda – och en som flikade in med beröm var ingen mindre än TV-profilen Lulu Carter.


Carolina Gynning, 43, har bestämt sig – hon har lagt om sin konstnärliga bana helt. Hon är urless på att måla samma gamla kvinnoansikten och fjärilar som hon har gjort tidigare. På Instagram har vi kunnat följa hennes resa, som inte alltid går som hon har tänkt.

"Ok.. jag e trött på mig själv och det jag blivit känd för, att måla mina ansikten och fjärilar jag älskar fortfarande allt jag skapat men jag vill inte göra mer… jag vill göra stora målningar med vackra blandade abstrakta motiv! Jag bestämde mig bara häromdagen, jag gick in i studion och sa nu jävlar … nu ska jag bli en abstrakt konstnär", skrev Gynning nyligen på Instagram.

Carolina Gynning är trött på att måla samma sak som alltid. Nu byter hon bana. Bildkälla: Stella Pictures.

Carolinas plan är att bli nya Jackson Pollock, en amerikansk konstnär vars färgstänkta tavlor gjorde honom världskänd.

Carolina har startat ett nytt Instagramkonto där den som är intresserad av hennes konst kan få se hennes framsteg, och nyligen skrev Nyheter24 om att följarna var övertygade om att Carolina hade målat en sprutorgasm.

Nu målar Carolina Gynning onanerande kvinnor

På Carolinas konstkonto så har hon delat av sig av sina senaste alster, och motiven på tavlorna är mestadels vaginor och onanerande kvinnor.

"Efter en djup spirituell upplevelse så frigjorde jag mitt sinne och lät kreativiteten flöda. Nu låter jag motiven växa från mitt inre utan att döma. Jag experimenterar för att hitta ett nytt sätt att uttrycka mig själv i konsten. Kommer detta anses mer intressant eller talangfullt? Vem är domaren?", skrev Gynning i ett inlägg.

Lulu Carters kommentar till Carolina Gynning

En tavla som Carolina har gjort har hon döpt till "You and me". Motivet är två kvinnor som onanerar bredvid varandra.

"Barnförbjudet", "Älskar dina nya tavlor" och "I det enkla bor det vackra" är några reaktioner Carolina har fått på tavlan.

Tv-profilen Lulu Carter, 61, skrev även hon en kommentar om Carolinas senaste verk.

Lulu Carter. Bildkälla: Robin Haldert/TT Bild
Lulu Carters kommentar på Carolina Gynnings bild. Bildkälla: Instagram/carolinagynning

Fint!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

idag 15:42

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

idag 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

idag 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

idag 13:06
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

idag 12:02
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.