Carolina Gynning möttes av kritik efter att hon opererat brösten.
Carolina Gynning möttes av kritik efter att hon opererat brösten. - Foto: Jessica Gow/TT Bild, Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Carolina Gynnings ord efter bröstoperationen: "Jag ber om ursäkt.."

​Carolina Gynning genomgick nyligen en bröstoperation. Något hon redan har fått kritik för av en upprörd följare. Nu väljer Carolina Gynning att svara på kritiken.


Det var i augusti som Carolina Gynning, 43, genomgick en ny bröstoperation. I sin podd "Gynning & Berg – Hittar sig själva" som Carolina har med vännen Carina Berg, 44, så berättade Carolina mer om ingreppet.

– Dom var jävligt dyra. Man är nöjd med sitt köp. Jag är nöjd, men jag kände ju direkt att dom hade kunnat vara dubbelt så stora. Men nu är det så här, skrattade Carolina.

Operationen genomgick Carolina på Akademikliniken i Stockholm. Där kostar en bröstförstoring mellan 45 000 - 84 000 kronor.

Carolina Gynning genomgick nyligen en bröstförstoring. Bildkälla: Stella Pictures.

Carolina Gynning fick kritik för bröstoperationen: "En jävligt dålig förebild"

I det senaste avsnittet av podden "Gynning & Berg – Hittar sig själva" så berättar Carolina att hon mött kritik för sin bröstförstoring.

– Det var någon som hade delat med sig att jag var en jävligt dålig förebild här med pattarna. Så det ber jag om ursäkt för. Så jag ber om ursäkt för att jag fixade pattarna här på gamla dar, skrattar Carolina i podden.

Carina Berg tycker inte att Carolina har något att be om ursäkt för.

– Nej det gör du väl ändå inte (ber om ursäkt, reds. anm). Det är väl för fan upp till dig, svarar Carina Berg.

– Jag känner att jag inte vill trampa någon på tårna, kontrar Carolina då lite ironiskt. 

Carolina Gynning. Bildkälla: Stella Pictures.

Carolina Gynnings fräcka skämt efter kritiken

Men bröstoperationen är inte det enda som Carolinas följare har haft åsikter om. I podden berättar Carolina att hon även har fått kritik för det sätt hon väljer att måla sina tavlor på (!).

– Det var någon som jättesurt kommenterade på min nya tavla. Jag skrev att jag tycker att det är så kul med min nya stil, för jag springer runt i min ateljé och skvätter färg och det är glatt. Och då var det någon som kommenterade att det var ett hån mot kunden att jag har kul när jag gör mina tavlor, berättar Carolina.

Carina Berg skämtar då om att det är vi som är Carolinas kunder som ska bestämma hur hon ska må när hon målar sina tavlor och hur hennes "pattar ska se ut".

– Jag ska vara plattbröstad och ledsen, säger Carolina och fortsätter:

– Min nästa kollektion kommer bara bestå av tavlor jag har målat med mina nya pattar och skvätt färg med fittan på, on top, skämtar Carolina.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

Därför känner du igen Kerstin Linden i nya "Ronja Rövardotter" på Netflix

Vilket datum har "Ronja Rövardotter" premiär på Netflix, när kommer säsong 2 och varför känns huvudrollsinnehavaren Kerstin Linden så bekant? Nyheter24 reder ut allt om den nya tv-serien.

Sanningen om Victoria Silvstedt och Maurice Debbah – det gör han egentligen

1 timme sedan
Victoria Silvstedt är den svenska modellen och sedemera börsproffset som trollbundit svenskarna sedan sitt genombrott i början an 1990-talet. Än idag är det många ute i stugorna som är nyfikna på Victoria – här har Nyheter24 sammanställt de vanligaste frågorna svenskarna googlar om Victoria – hennes längd, ålder, ex-man, pojkvän, barn och mycket mer.

Tittarnas anklagelse mot juryn i Sveriges mästerkock 2024: "Blev påhoppad"

1 timme sedan
Sveriges mästerkock 2024 är i full gång och i det senaste avsnittet fick Hugo, 25, lämna tävlingen – något som fått tittarna att reagera.

Fares spel fortsätter att sälja i miljoner

2 timmar sedan
Josef Fares "It takes two" fortsätter att sälja i mångmiljontal. Nu har spelet, utvecklat av svenska Hazelight, passerat 16 miljoner sålda exemplar, meddelar bolaget på X i samband med att spelet fyller tre år.

Kritik mot utredning om kulturell samverkan

2 timmar sedan
Hård kritik riktas mot utredningen av kultursamverkansmodellen – och Kulturrådet avstyrker samtliga förslag.