Melinda Jacobs väntar barn med E-Type
Melinda Jacobs väntar barn med E-Type. - Foto: Stella Pictures, Sofia Ekström/SvD/TT Bild

Melinda Jacobs nya gravidbild: "Det krävs mod"

Fosterhemsmamman och författaren Melinda Jacobs är gravid. Det här blir hennes fjärde biologiska barn, och det första för Melindas pojkvän Martin "E-Type" Erikson.


I slutet av augusti meddelade Melinda Jacobs, 38, och Martin "E-Type" Erikson, 57, att Melinda är gravid och väntar parets första gemensamma barn.  

"Livets största under. I januari blir vi en till!", skrev Melinda och Martin på Instagram till en bild där Melinda visade gravidmagen med Martin vid sin sida. 

Lyckönskningarna och gratulationerna rasade in, och många var det som kände extra starkt för paret då särskilt Melinda gått igenom en extrem tuff tid. Detta då Melindas fosterbarn Esmeralda dödades av sin biologiska mamma. 

I tidningarna kom Esmeralda att kallas för "Lilla hjärtat". Mer om fallet med Lilla hjärtat kan du läsa här.

Melinda Jacobs. Bildkälla: Sofia Ekström/SvD/TT Bild

Melinda Jacobs och Martin "E-Type" Erikson gästade "Efter fem" i TV4

Kort innan Melinda och Martin meddelade att de skulle få barn så hade Martins sommarprat sänts. Där pratade Martin om sin barnlängtan.

– Åren har gått och jag har inga barn, och jag sörjer det på riktigt, sa Martin i sitt sommarprat.

När Melinda och Martin nyligen gästade "Efter fem" i TV4 intervjuades de av programledaren Anna Brolin. Då berättade Melinda bland annat om sin graviditet. Det kan du läsa mer om här.


Martin E-Type Erikson och Melinda Jacobs i "Efter fem" i TV4. Bildkälla: TV4

Melinda Jacobs nya gravidbild på Instagram

På Instagram har Melinda Jacobs över 90 000 följare, och under torsdagen delade hon med sig av en bild på sig själv och lite reflektioner kring graviditeten.

"Likväl som livet på en enda liten sekund kan förändra hela vår värld, orsaka oss de djupaste såren och smärtan, ta ifrån oss det vi trodde var framtiden och helt ändra kurs.
Kan livet också helt oförberett ge glädje och lycka. Hela vårt liv är en lång sträcka av val. I varje situation i livet, hur omöjligt det än tycks vara, har vi alltid ett val. Det krävs mod att våga välja livet igen efter ett stort mörker. Att våga tro och ha tillit till det goda igen med ett öppet sinne", skrev hon och fortsatte:

"Tack livet för att jag fått den stora lyckan och glädjen att bära ett barn till under min hud. Att jag får känna den gränslösa kärlek för ännu ett litet hjärta. Att jag får känna den alldeles särskilda förbindelse mellan oss två. Att jag fått gåvan att älska så stort igen. Att jag får känna längtan och väntan efter mjuk bebishud ännu en gång. Och… oron… ja, den kommer på köpet…", skrev Melinda.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!