Jon och Janni Olsson Delér ska skiljas
Jon och Janni Olsson Delér går skilda vägar efter 11 år tillsammans. Men Janni har mötts av en hatstorm efter beskedet. - Foto: Youtube/Janni Deler, Instagram/jannid

Janni Delér om otrohetsryktet: "Jag måste prata om det här"

Efter att det stod klart att Jon och Janni Olsson Delér ska skiljas så började det spridas ett otrohetsrykte, som nu Janni berättar mer om.


I slutet av augusti meddelade Jon Olsson Delér, 40, och Janni Olsson Delér, 32, att de skulle skilja sig efter 11 år tillsammans. Jon och Janni gifte sig år 2018 i Marbella, och under sitt förhållande fick de två barn ihop – dottern Leia och sonen Leon.

"Vi kommer alltid att älska varandra – bara på ett annat sätt. Vi har vuxit isär och vi tror att alla relationer kan förändras, så istället för att vara ett par så kommer vi vara en familj med massor av kärlek på ett annat sätt", skrev paret i ett gemensamt uttalande.

Jon och Janni Olsson Delér hade nyligen köpt hus i Nacka ihop

Nyheten om att de skulle skilja sig kom som en chock för parets följare på sociala medier. På Youtube och Instagram har Jon och Janni tillsammans över 3 miljoner följare, och på deras respektive kanaler har de under åren visat upp något av en perfekt fasad med härliga resor, mysigt familjeliv och äventyr.

Paret tycktes även planera för framtiden ihop. Förra sommaren köpte Jon och Janni ett magnifikt lyxhus på en egen udde i Vikingshill i Saltsjö-Boo, Nacka. För huset betalade Jon och Janni 39 miljoner kronor.

Janni Delér möttes av hatstorm efter skilsmässan från Jon Olsson

Efter att paret gick ut med att de skulle skiljas har framförallt Janni mötts av en fruktansvärd hatstorm från en del av följarna, och under gårdagen valde Janni att bemöta de elaka ryktena som cirkulerar och de kommentarer som hon fått.

– Jag har fått fruktansvärda kommentarer som att jag är "trash", att jag borde dö, att jag är den värsta människan i hela världen. Jag känner att jag måste prata om det här för det var inte okej, säger Janni i en ny vlogg på sin kanal.

Janni förtydligar att Jon inte "sitter och är hjärtekrossad och superledsen" medans hon är "ute och älskar livet". Hon säger att både hon och Jon är väldigt ledsna över skilsmässan.

I en ny vlogg berättar Janni Delér om otrohetsryktet. Bildkälla: Youtube/Janni Delér

Janni Delérs ord om otrohetsryktet

De elaka kommentarerna om Janni fick henne givetvis att må väldigt dåligt.

– Det stod ”Janni har varit otrogen under hela deras förhållande” och ”nu när de äntligen gjort slut så dejtar hon tio olika killar”. Det är så långt ifrån den jag är som person. Jag har inte ens tittat på en annan kille eller skickat ett enda sms till en annan kille. Jag vill bara förtydliga det att det är inte den jag är. Vad ni skrev till mig är exakt tvärtom från hur verkligheten ser ut, säger Janni i sin vlogg.

Gällande de otrohetsrykten som cirkulerat så förtydligar Janni att varken hon eller Jon har varit otrogna.

Janni Delér har mötts av en fruktansvärd hatstorm. Bildkälla: Youtube/Janni Delér

Hon berättar vidare om sitt mående just nu som är långt ifrån en dans på rosor.

– Jag har fortfarande inte gått vidare, jag kämpar fortfarande. Jag mår skit ibland, och ibland bra. Det är en kamp. Ni vet inte vad jag har gått igenom de senaste månaderna. Jag har haft ett riktigt helvete de senaste månaderna. Ni vet inte hela historien, så var snäll, uppmanar Janni sina följare.

Vi önskar Jon och Janni all lycka!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Det jobbade Bolaget-killarna med innan succén

Kritikerna om Rushdies bok: Rörande och rolig

1 timme sedan
"Skrämmande men hjärtevärmande, en historia om hat besegrad av kärlek" skriver The Guardians kritiker om Salman Rushdies bok "Kniv". Rushdie får beröm för att han till och med orkar skämta: Före knivattacken var han ordentligt överviktig; när han blir utsläppt från sjukhus och rehabilitering är han 25 kilo lättare, även om "det inte är en diet att rekommendera".

Därför valde Hanna att snabbt lämna Robinson – egentligen

1 timme sedan
Det var under förra veckan som Hanna Danemyr valde att lämna Robinson 2024. Men det fanns en anledning bakom som tittarna inte fick se.

Gängvåld präglar Sveriges nomineringar

2 timmar sedan
Två böcker som båda präglas av gängvåldet representerar Sverige i konkurrensen om Nordiska rådets barn- och ungdomslitteraturpris. Därmed skiljer sig Sverige från de andra ländernas nomineringar.

Abba – nu en del av USA:s kulturarv

2 timmar sedan
Svenska Abba har blivit en del av det amerikanska kulturarvet. Albumet "The arrival" från 1976 har valts in i USA:s National Recording Registry.

Teknikstrulet i GVFÖ – trodde hon blivit lämnad vid altaret

2 timmar sedan
Det tittarna inte fick se i "Gift vid första ögonkastet" var att en vigsel blev försenad med en timme, något som skapade hjärnspöken. En deltagare trodde att hon skulle bli lämnad vid altaret och att hennes fästman stuckit.