Steffo Törnquist bor i en lägenhet på Östermalm
Steffo Törnquist bor i en lägenhet på Östermalm i Stockholm. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Så bor Steffo Törnquist i sin lägenhet på Östermalm: "Bästa vi gjort"

Steffo Törnquist och hustrun Caroline bor i en magnifik sjurummare på Östermalm som är värderad till 29 miljoner kronor. Se bilderna från Steffos lägenhet här.


Tv4-profilen Steffo Törnquist, 66, är en man som uppskattar livets goda – må det vara cigarrer, båtar, klockor, bilar, lyxiga pennor, konst, matlwhiskey eller tryffelsalami som enligt honom själv är favoriten.

Med 41 miljoner kronor i sitt aktiebolag Steffo Törnquist Insult är det inte konstigt att Steffo är en riktig livsnjutare. 

För bara några dagar sedan skrev Nyheter24 om hur Steffo slagit till på ett lyxköp åt sig själv – en penna för 68 000 kronor.

"Jag var bara tvungen att slå till – så cool", skrev Steffo om sitt inköp.

Steffo Törnquist gillar cigarrer, golf och snygga bilar. Bildkälla: Stella Pictures.

Steffo äger en lägenhet i Frankrike

Steffo och ett par vänner äger en lägenhet i Villefranche på franska rivieran.

"Små fiskekrogar vid hamnen, folk med baguetter under armen, baskrar på boulebanan, rosévin på lunchborden, halmhattar på stranden", skriver Steffo på sin hemsida om den vackra miljön där lägenheten är belägen.

Men när Steffo och hustrun Caroline Törnquist, 62, inte är i lägenheten i Frankrike så har de en fantastisk våning att luta sig tillbaka i på hemmaplan.

Steffo Törnquist och hustrun Caroline Törnquist. Bildkälla: Stella Pictures.

Så bor Steffo Törnquist på Östermalm

I 22 år har Steffo Törnquist bott på Östermalm i Stockholm, och där stortrivs han.

– Jag tänkte aldrig på Östermalm som något annat än en tråkig stenöken. Skälet till att jag flyttade hit var att jag började jobba på TV4 Nyhetsmorgon. Man börjar jobba klockan fyra och är så trött så man måste både till och från jobbet snabbt. Men det är fantastiskt trevligt här, berättade Steffo i en intervju med Mitti år 2014.

Steffo Törnquist bor på Östermalm i Stockholm. Bildkälla: Janerik Henriksson/TT Bild

Steffo bor i en magnifik sekelskiftesvåning i ett hus som byggdes 1883. Steffo och hustrun har minst sagt gott om plats – våningen är på sju rum och den totala boytan är 222 kvadratmeter. 

Då och då tar Steffo även härliga båtturer i närliggande Djurgårdsbrunnskanalen.

Steffos lägenhet värderad till 29 miljoner kronor

Den spatiösa våningen är värderad till 29 miljoner kronor, enligt Booli.

På Instagram har Steffo då och då visat upp bilder från hemmet, och tidigare i år berättade Steffo om en förändring de gjort i hemmet som han var väldigt nöjd med.

"Att bygga öppen spis i köket är nog det bästa vi gjort i lyan. Plötsligt är det mysigt att vakna i alldeles för tidigt och skriva några rader på paddan", skrev Steffo till bilden på den hemtrevliga sprakande brasan.

Se fler bilder från Steffos drömvåning här:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Jill Johnson släpper ny countrysingel

1 timme sedan

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

1 timme sedan
Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvists ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan...Se bilderna här på Nyheter24.