Gisele Bundchen och Pete Davidson
Alla pratar om Gisele Bundchen och Pete Davidson. - Foto: Stella Pictures, Evan Agostini/Invision/AP/TT Bild. Bilden är ett montage.

Därför pratar alla om Gisele Bundchen och Pete Davidson

Skilsmässa väntar för Gisele Bundchen och den amerikanska fotbollsspelaren Tom Brady. Och den som nu pekas ut som Giseles nya kille – det är ingen mindre än Pete Davidson.


Supermodellen Gisele Bunchen, 42,  har tagit av sin vigselring som utgjordes av en maffig diamant på 4 karat och kostade hennes make Tom Brady 1,6 miljoner kronor.

Gisele och Tom, 45, har bestämt sig för att skilja sig och har nu anlitat varsin skilsmässoadvokat, något som CNN rapporterade om igår. 

Tom Brady och Gisele Bundchen. Bildkälla: Stella Pictures.

Skilsmässa väntar för Gisele Bundchen och Tom Brady 

Gisele och Tom var tillsammans i 14 år, och gifta i 12 år. Under sitt långa förhållande har de fått två barn – dottern Vivian och sonen Benjamin.

Tom Brady och Gisele Bundchen har varit ett par i 14 år. Bildkälla: Stella Pictures.

En av anledningarna till parets uppbrott ska vara att Gisele vill att Tom, som är en av världens mest framstående inom amerikansk fotboll, ska gå i pension.

– Det är en väldigt våldsam sport, och jag har mina barn och jag skulle vilja att han var mer närvarande. Jag har haft de här konversationerna med honom om och om igen. Men i slutändan så känner jag att alla måste ta beslut som funkar för dom. Han behöver följa sin lycka, också, sa Gisele nyligen i en intervju med Elle.

Tom Brady och Gisele Bundchen. Bildkälla: Stella Pictures.

Pete Davidson har flera kända ex-flickvänner

Komikern och skådespelaren Pete Davidson, 28, har en hel drös med heta och kända ex-flickvänner bakom sig.

Han har varit ihop med Larry Davids dotter Cazzie David, superstjärnan Ariana Grande, skådespelerskan Kate Beckinsale, modellen Kaia Gerber och Bridgerton-stjärnan Phoebe Dynvor

Pete Davidson och Phoebe Dynevor. Bildkälla: Stella Pictures.
Pete Davidson och Ariana Grande. Bildkälla: Stella Pictures.

Pete Davidson var ihop med Kim Kardashian

Men hans mest omtalade relation var kanske den med Kim Kardashian, 41. 

Paret hade en intensiv och himlastormande romans som inleddes i november 2021, och under sitt förhållande så hann de gå på Met-galan ihop och Pete tatuerade även in en hyllning till Kim på sitt skulderblad. 

Men i augusti i år stod det klart att Pete och Kim gått skilda vägar, och han är tillbaka på singelmarknaden...

Pete Davidson och Kim Kardashian på Met Ball. Bildkälla: Stella Pictures.
Kim Kardashian och Pete Davidson. Bildkälla: Stella Pictures.

Därför pratar alla om Pete Davidson och Gisele Bundchen

Några skilsmässopapper är ännu inte undertecknade av Gisele eller Tom, men redan nu har det börjat tisslats och tasslats om vem Gisele borde bli ihop med nu. 

Och på sociala medier tycks folket enade – Gisele Bundchen och Pete Davidson, som har ett rykte om sig att vara något av en kvinnokarl, är helt enkelt som klippt och skurna för varandra.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!