Pete Davidson friade till Kim Kardashian
Pete Davidson friade till Kim Kardashian. Men istället för ett "ja" tog förhållandet slut. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Pete Davidson friade till Kim Kardashian: "Han är förkrossad"

Förhållandet mellan Pete Davidson och Kim Kardashian är över. Nu avslöjas det att Pete friade till Kim Kardashian – men istället för ett "ja" blev det spiken i kistan för relationen. – Han är helt förkrossad, säger en källa.


Kim Kardashian, 41, började dejta Pete Davidson, 28, i november förra året. Paret föll pladask för varandra.

Kim var då relativt nyseparerad från ex-maken Kanye West. Under sin tid ihop fick Kim och Kanye fyra barn tillsammans – North, Chicago, Psalm och Saint. 

Kim Kardashian och Pete Davidson. Bildkälla: Stella Pictures.

Kim Kardashian och Pete Davidson blev blixtkära

Pete hade en historia av att inte ligga på latsidan när det kom till damer – tidigare har Nyheter24 skrivit om Petes kända ex-flickvänner som är både supermodeller och skådespelarstjärnor.

Men relativt snabbt bestämde sig Pete och Kim för att vara exklusiva.

– Pete har sagt att han inte vill träffa någon annan. Hon har sagt att de inte är superseriösa men att hon inte dejtar någon annan. Hon försöker att inte göra någon stor grej av det, men hon är superförälskad i honom, sa en källa till E! News i november i fjol.

Pete Davidson och Kim Kardashian på semester ihop. Bildkälla: Instagram/kimkardashian

Under sin romans hann paret gå på Met-galan, njuta av vita husets årliga middag tillsammans och dessutom åka på en mysig solsemester. Pete, som även hann tatuera in en hyllning till Kim på sin skuldra, har dessutom synts i avsnitt av Kardashians tv-serie.

Pete Davidson och Kim Kardashian på Met Ball. Bildkälla: Stella Pictures.

Därför gjorde Kim Kardashian och Pete Davidson slut

Men i början av augusti stod det klart att Kim och Pete har valt att gå skilda vägar. Den största orsaken till att de gjorde slut ska ha varit att de bägge har så fullspäckade scheman, och ett distansförhållande var inget varken Pete eller Kim önskade.

Pete Davidson dödshotades av Kanye West 

Kort efter uppbrottet såg gick Kims ex-make Kanye West ut på Instagram och dödshotade Pete med en otroligt obehaglig bild.

Den nu raderade bilden visade en fejkad upplaga av tidningen New York Times med texten "Skete Davidson död som 28-åring". Under rubriken stod det även detaljer om Petes "begravning".

Pete Davidson friade till Kim Kardashian

Som om inte det vore nog för stackars Pete så avslöjas nu fler detaljer om uppbrottet med Kim. Enligt en källa till Radar Online så friade nämligen Pete till Kim kort innan de gjorde slut.

– Allting gick för fort fram. Kim ville sakta ner tempot i relationen lite, men istället så friade Pete till henne, säger källan till Radar Online.

Pete Davidson och Kim Kardashian var en kärlekssaga som fick ett plötsligt slut. Bildkälla: Stella Pictures

Pete mår förståeligt nog helt fruktansvärt just nu.

– Han är förkrossad. Alla varnade honom att han skulle skrämma iväg henne, men han lyssnade inte. Glöm inte att det här är samma kille som friade till Ariana Grande efter bara några veckor. Pete lärde sig ingenting från den relationen. Han faller hårt och han faller snabbt, avslutade källan för Radar Online.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!