Khloe Kardashian, Kim Kardashian och Kylie Jenner
Khloe Kardashian, Kim Kardashian och Kylie Jenner idag. Men hur skulle de ha sett ut idag om de aldrig hade opererat sig? - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Så skulle Kim Kardashian och Kylie Jenner se ut om de inte opererat sig

De är några av kändisvärldens mest opererade kvinnor. Kim Kardashian, Kylie Jenner och Khloé Kardashian har gjort en hel radda skönhetsoperationer, bröstförstoringar och rumpförstoringar. Nu visar ett klipp på TikTok hur systrarna skulle se ut utan operationerna.


Familjen Jenner-Kardashian är utan tvekan några av världens mest kända kvinnor. Kris Jenner och hennes döttrar Kim Kardashian, Khloé Kardashian, Kourtney Kardashian, Kendall Jenner och Kylie Jenner har vi sett i "Keeping up with The Kardashians" som är realityserien som krigat på sedan 2007. 

De är nu aktuella med sin nya reality som heter "The Kardashians" och nu är inne på sin andra säsong.

Alla systrarna har ett enormt följe på Instagram – Kylie Jenner har 371 miljoner följare och Kim är på en god andra plats med 331 miljoner följare. Men även Khloe, Kendall och Kourtney har miljontals följare.

Vilka operationer har Kim Kardashian, Kylie Jenner och Khloé Kardashian gjort?

De senaste 10 åren har systrarna Jenner-Kardashian blivit riktigt trendsättare och stilikoner. Men det är inte bara deras kläder och accessoarer som kvinnor världen över kopierar. Även deras utseenden – med fillers i läpparna, rumpförstoringar och Botox-slät hy har blivit ett ideal för många.

Kim Kardashian idag. Bildkälla: Stella Pictures.

Opererat rumpor och bröst större

Systrarna Jenner-Kardashian är kända för sina många skönhetsoperationer och ingrepp. Khloé Kardashian har opererat näsan, brösten och rumpan. Hon gör även fillers och Botox i ansiktet.

Kylie Jenner har även hon opererat brösten och rumpan, fyllt ansiktet med fillers och opererat näsan.

Kourtney Kardashian har genom åren varit öppen med sin bröstförstoring, men inte gjort några andra ingrepp. Kim Kardashian har bland annat opererat rumpan och brösten, och använder fillers och Botox i ansiktet.

Kendall Jenner är kanske den mest "naturliga" av tjejerna och har nöjt sig med fillers i läpparna.

Khloé Kardashian år 2010. Bildkälla: Stella Pictures.
Khloe Kardashian 2022. Bildkälla: Stella Pictures.
Kylie Jenner år 2022. Bildkälla: Stella Pictures.
Kylie Jenner år 2011. Bildkälla: Stella Pictures.

AI användes för att få fram Jenner-Kardashians ansikten utan operationer 

Det finns hundratals bilder på hur systrarna Jenner-Kardashian faktiskt såg ut innan sina många skönhetsingrepp. Men nu har Twitch-kollektivet Vandahood live gjort en AI-simulering som visar hur Kim, Khloe, Kourtney, Kris och Kylie skulle se ut idag om de inte hade opererat sig.

Med hjälp av AI har det tagits fram hur Kylie Jenner skulle se ut idag utan sina operationer. Bildkälla: TikTok/Vandahoodlive

– Vi använde tre olika AI-mjukvaror och två bildprogram och en hel veckas jobb för att få ihop det. Vi var tvungna att jobba annorlunda med varje en av dom eftersom de har genomgått olika förändringar genom åren, sa Keith från Vandahood Live till tidningen PetaPixel.

Även Khloé Kardashian fick sig en släng av AI-trollstaven. Bildkälla: TikTok/Vandahoodlive
Kim Kardashian ser även hon något annorlunda ut efter en omgång i AI-programmet. Bildkälla: TikTok/Vandahoodlive

Klippet på systrarna Jenner-Kardashian gör succé på TikTok

På TikTok har Vandahood Lives klipp på Kardashians över 2,7 miljoner visningar och det är inte svårt att förstå varför – det är verkligen en häpnadsväckande video..


/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

2 timmar sedan

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

2 timmar sedan
Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.

Jill Johnson släpper ny countrysingel

idag 08:56
Countryartisten Jill Johnson släppte en ny singel på Långfredagen med titeln "It Only Took A Minute For My Country To Love Country" .

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

idag 08:42
Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.