Tone Sekelius
Tone Sekelius - Foto: Stella Pictures

Tone Sekelius talar ut om varför det blev backlash mot nya Paradise

Tone Sekelius är superaktuell som programledare för årets säsong av "Paradise". Ett uppdrag Tone tog sig an efter de ändringar som programmet genomgick efter den skandal som uppdagades förra året. I "Över bordet" med Tom & Petter berättar nu Tone om sin syn på kritiken.


Tone Sekelius, 25, är den nya programledaren för Paradise. Tidigare säsonger har det varit Malin Gramer, Rebecca Stella och Nicole Falciani som bland annat burit fanan. Men nu är uppdraget Tones, som även ska leda detta program genom de förändringar som programmet genomgått sedan det senast sändes. 

Årets säsong stötte tidigt på patrull av tittarna, mer om det kan du läsa här. Detta på grund av just de förändringar som programmet genomgick inför nypremiären. Höjd åldersgräns, enkelsängar och "supersamtycke" är några av de förändringar som infördes denna säsong. 

Paradises kommentarsfält har svämmat över av kommentarer som "PK Hotell", "Borås hotell" och andra kommentarer som indikerar på att tittarna inte är direkt eld och lågor över den nya version av Paradise Hotel

Men vad säger Tone Sekelius om det hela? I det senaste avsnittet av "Över bordet" med Tom & Petter ger hon oss lite svar på tal. 

Tom Ljungqvist, ena halvan av Tom & Petter, kallar det hela ett "omöjligt uppdrag" och en "jävla svår röra att styra upp". Så här svarar Tone på det:

– Det här är någonting som både jag, och hela produktionen, var ganska beredd på. Nu vet jag inte om man var beredd på hela, ja men allt så, det är väldigt mycket så "Pk/Borås Hotell", whatever it is. Men man var ganska redo på att det skulle bli mycket reaktioner.

Tone menar på att Paradise Hotel ändå var ett så pass "folkkärt" program innan, så att gå in och göra dessa förändringar skulle leda till att tittarna reagerade. 

– När man väl ska gå in och röra om i den grytan, då blir ju folk "upset". Man får bara se vart man hamnar när folk vant sig lite, fortsätter Tone. 

Nu är det dags att spela in en ny säsong av Paradise, och denna vecka reser Tone och resten av produktionen till Mexico – Spännande! 

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

1 timme sedan
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

1 timme sedan
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

2 timmar sedan
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

3 timmar sedan
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.

Därför känner du igen Kerstin Linden i nya "Ronja Rövardotter" på Netflix

3 timmar sedan
Vilket datum har "Ronja Rövardotter" premiär på Netflix, när kommer säsong 2 och varför känns huvudrollsinnehavaren Kerstin Linden så bekant? Nyheter24 reder ut allt om den nya tv-serien.