I en ny serie av bilder visar Megan upp ytterligare en ny – fantasifull sida.
I en ny serie av bilder visar Megan upp ytterligare en ny – fantasifull sida. - Foto: StellaPictures/Instagram/machinegunkelly

Megan Fox hintar om ny skönhetsoperation – vill bli alv

Megan Fox nya skönhetsingrepp och utstyrsel från halloween väckte starka reaktioner på sociala medier – hon ser nämligen inte alls ut som sig själv längre. I en ny serie av bilder visar Megan upp ytterligare en ny fantasifull sida.


Megan Fox, 36, och hennes älskling, rapparen Machine Gun Kelly, i själva verket Colson Baker, 32, firade årets halloween i extravaganta utstyrslar som fick minst sagt en hel del att höja på ögonbrynen.

Skådespelerskan och rapparen anklagades då för att missakta den katolska kyrkan efter att ha klätt sig i religiösa dräkter, i latex, under helgens firande.

Som en del av deras matchande kläder delade rapparen även en video där han tillsynes brukade ett vitt pulver genom näsan som han "snortade" från Megan Foxs bröst. Sedan kunde man se Machine Gun Kelly slicka upp pulverresterna från Megans bröst.

Megan Foxs dramatiska utseendeförändring

Sedan Megan och Machine Gun Kelly blev ett par 2020 har hennes stil ändrats drastiskt. Många fans menar att hon blivit alltmer oansvarig och "ofin" i sitt beteende sedan hon krokade arm med rapparen.

År 2021 visade dessutom Megan Fox upp en dramatisk utseendeförändring. Då hade hon extremt mycket större läppar och i samma veva avslöjades det att hon går till samma kirurg som familjen Jenner-Kardashian gör.

– Hennes ögon har fått en annan form med hjälp av ögonlockskirurgi. Det ser också ut som att hon har Botox i pannan och i kråksparkarna samt runt hennes ögon. Megan har förmodligen även fillers i läpparna och i kinderna för att de ska se fylliga ut. Hennes näsa visar tecken på att ha genomgått en näsoperation då nästippen är så smal och hennes näsben är smalare, sade kirurgen Tim Sayed till tidningen SkinCareEdit.

Megan Fox suktar efter alvöron

Megans fans vet nog mycket väl i det här stadiet att skådespelaren är ivrig att visa upp sina nya stilar på sociala medier. Finns det ens något i dag som kan förvåna oss när det kommer till Megans nya looks?

Nyligen delade hon ett par bilder där hon och sin fästman klätt ut sig till två ikoniska karaktärer inom den välkända spelserien Zelda.

Megan Fox klädde ut sig till prinsessan Zelda och Machine Gun Kelly var klädd som seriehjälten Link

I en av bilderna visar Fox upp sig topless i sin Zelda-outfit, och i en av bilderna som hon postat på Instagram går det inte obemärkt förbi att Megan skulle passa som en alvprinsessa, något hon själv konstaterar.

"Har verkligen seriöst tittat efter alvöron modifikation efter det här", skriver hon i inlägget. Nu återstår det att se om Megan kommer fullfölja sin önskan...

Foto: meganfox/Instagram
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!