Carolina Gynning
Carolina Gynnings video väckte starka känslor. - Foto: Jonas Ekströmer/TT, Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Ilska mot Carolina Gynnings video: "Ser inte ut att trivas"

På Instagram delade Carolina Gynning ett filmklipp som snabbt skapade het debatt i kommentarsfältet. Läs mer och se klippet här!


Carolina Gynning, 44, är minst sagt på tapeten just nu. Hon driver podden "Gynning & Berg – hittar sig själva" tillsammans med parhästen Carina Berg, 45. 

Utöver det så är Carolina aktuell i Ruben Östlunds film "Triangle of sadness" – men det är inte det enda kreativa Gynning gör. Hon är även framgångsrik som konstnär, och hennes nya stil har mötts av både ris och ros. 

Vicki Berlin, Henrik Dorsin, Woody Harrelson och Carolina Gynning på premiären av "Triangle of sadness". Bildkälla: Stella Pictures.

Det handlar om motiv som är lite mer åt det erotiska hållet om vi säger så. Tidigare har Nyheter24 skrivit om hur Gynnings följare är övertygade om att hon målat en sprutorgasm, och tv-profilen Lulu Carter hade ett och annat att säga om Gynnings onanibild.

Carolina Gynnings video väckte känslor

På Instagram har Carolina Gynning nästan en halv miljon följare, och där bjuder hon ofta på en inblick i sin vardag med resor, karriär och familjeliv. 

Carolina Gynning är idag tillsammans med Viktor "Nishti" Philipson, 36. I juni 2021 föddes parets dotter Vilda Philipsson Gynning. Sedan innan har Gynning döttrarna Alicia och Adele med sitt ex Alexander Lydecker.

Viktor "Nishti" Philipson och Carolina Gynning. Bildkälla: Stella Pictures.

Och det var just på Instagram som det uppstod dramatik när Gynning delade med sig av bilder och filmklipp på dottern Vilda när hon gosade med en liten hund. 

Bedårande, tyckte hundratals av Gynnings följare. Men alla höll inte med – några menade att det inte var schysst mot hunden att hålla den på det sätt som Vilda gjorde.

"Djur är inte leksaker och accessoarer", "Är hunden lycklig?", "Ser hunden lycklig ut?", "Det är ingen leksak" och "Hunden ser inte ut att trivas" var några reaktioner som kom in i kommentarsfältet.

Gynning fick flera kommentarer efter hundvideon. Bildkälla: Instagram/carolinagynning


En del följare hade även frågor om var en Carolina Gynnings hundar har tagit vägen. Mer om det kan du läsa här.



De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Veckans film och serier – Gosling som stuntman

Celine Dion om sjukdomen: Hoppas på mirakel

3 timmar sedan
Den kanadensiska megastjärnan Celine Dion, som i fjol tvingades ställa in sin världsturné sedan hon drabbats av den ovanliga neurologiska sjukdomen stiff person syndrome, har för första gången sedan sjukdomsbeskedet givit en intervju.

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

igår 21:37
Nu har har den omtalade lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts. Huset är byggt med hjälp av en feng shui-expert och kostade 14 miljoner. Men det blev en riktig förlustaffär när paret sålde villan på Värmdö.

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

igår 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.