JLC - JONAS FAGERSTRÖM, Lucas Simonsson, Carl Déman
JLC - JONAS FAGERSTRÖM, Lucas Simonsson, Carl Déman - Foto: Instagram/jonasfagerstrom

Valio bryter med Jonas Fagerström efter nakenvideon: "Med bedrövelse noterat..."

Under onsdagen skrev vi på Nyheter24 om den udda video Jonas Fagerström, medlem i JLC, la upp på Instagram. Strax efter det togs videon ner, och nu bryter Valio med Jonas.


Under förmiddagen kunde vi på Nyheter24 rapportera om de reaktioner som Jonas Fagerström fått i samband med den något speciella video som han la upp på Instagram under tisdagen. Strax efter artikeln publicerades togs videon ner.

Här kan ni läsa den artikeln och se bilder från den borttagna videon

Via Bloggbevakning kan vi nu även avslöja att Valio tänker bryta med Jonas. I dagsläget har de inget aktivt samarbete med Youtubeprofilen, men de kommer inte planera för något nytt och i skrivande stund håller även Valio på att radera de inlägg Jonas har gjort för Valios räkning. 

Här kan ni se Valios svar via Bloggbevaknings Instagram, där de bland annat skriver att de "med bedrövelse noterat Jonas Fagerströms inlägg nu på onsdagsmorgonen" och "vi tar givetvis helt och hållet avstånd från detta": 

Jonas Fagerström är en del av JLC, tillsammans med Carl Déman och Lucas Simonsson. JLC har de nått stora framgångar med deras Youtubekanal, podcast och poddturné senaste åren. 

Nyheter24 har sökt Jonas Fagerström samt Valio för en kommentar. 

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!