Stockholm

Gunilla Perssons besked efter nya bilden på Iris: "Om mamma ska fortsätta leva..."

Gunilla Persson
Den svenska Hollywoodfrun Gunilla Persson. Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Gunilla Perssons mamma Iris Persson, 96, är ständigt närvarande i Gunillas tillvaro. Flera av Gunillas följare menar att det är dags att låta Iris somna in. Nu ger Gunilla besked om framtiden.


Läs mer

Gunilla Persson, 63, skriver ofta om sin mamma Iris Persson, 96. Turerna kring Iris hälsa har genom åren varit många och det är mer regel än undantag att någon eller några av Iris vårdare inte har skött sitt jobb enligt Gunillas önskemål.

Nyligen delade Gunilla med sig av väldigt explicita bilder på sin mammas skador. Skador som Iris fått efter att en vårdare förmodligen hade tappat henne i golvet. Bilderna skapade en stor sorg hos Gunillas följare, som skrev att de grät när de såg bilderna.

Därefter har Iris drabbats av sepsis, brutit lårbenet och bäckenbenet. I Gunillas kommentarsfält har reaktionerna den senaste tiden varit väldigt starka.

En del av Gunillas följare menar att det är dags att låta Iris somna in, medan andra tar Gunilla i försvar och menar att hon gör helt rätt som tar hand om sin mamma så envist och kärleksfullt som hon gör.

Gunilla Persson. Bildkälla: Stella Pictures.

Gunilla Perssons besked om sin mamma Iris Persson

På Instagram valde Gunilla visa hur det såg ut när Iris får sitt hår tvättat. Ingen enkel procedur, skulle det visa sig. En hel stab personal bestående av sex olika kvinnor hjälpte till för att tvätta Iris hår.

"Det är inte lätt att ta hand om mamma nu med alla skador och sår (som ni vet orsakade av vårdgivare och sjukhus). Nu har jag en hel stab av personal där jag väljer ut de absolut bästa. Men ingen får röra sonden och medicineringen mer än jag… Inga misstag får göras nu om mamma ska fortsätta att leva. Här får hon håret tvättat och det älskar mamma. Trevlig helg allihopa", skrev Gunilla till bilden.

Gunilla Persson svarar på hånen

I vanlig ordning var flera följare genast framme och kommenterade att Gunilla har gått för långt.

"Vad är der för FEL på dig?!?!? Hur kan du exponera din mamma på det sätt du gör, att du inte skäms! Vad kommer härnäst? En bild när dom byter hennes blöja?! Usch fyfan låt henne ha lite värdighet!!!"

"Stackars människa som blir så exponerad. Kan hon inte få vara gammal med värdighet och lugn o ro"

"Det räcker nu. Låt kvinnan få ro. Går du hur långt som helst för några likes ??"

"Jobbigt detta med att exponera din mamma på sociala medier...kan hon inte få ha ett privatliv? Börjar bli genant nu...vad vill du uppnå med att göra så? Jättebra att du tar hand om din mamma, du gör ett stort jobb. Menar inte illa med detta...Kram och lycka till.."

"Stackars gamla dam som behöver bli tvingad till sånt här", skrev en person.

Gunilla valde då att sätta ner foten i kommentarsfältet.

"Tvingad till vad? Att sitta ensam och övergiven på ett ålderdomshem. Då säger man stackars!!!"

Gunilla Persson svarade på kommentarerna om hennes mamma. Bildkälla: Instagram/thegunilla

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.