Margaux Dietz och Joel Lutzow
Margaux Dietz och Joel Lutzow fångades på bild i helgen. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Margaux Dietz comeback på Instagram – myser med filmstjärnan Joel Lützow

Margaux Dietz har legat lågt på Instagram sedan hon delade en video på en blodig man. Men efter ett par veckor "off grid" så är Margaux tillbaka, och hon såg ut att ha väldigt trevligt med filmstjärnan Joel Lützow.


Influencerprofilen Margaux Dietz, 32, har legat lågt sedan det började storma kring henne i början av november. Det var efter att Margaux skrattande filmade en blodig man i sitt trapphus som följarna reagerade starkt.

Margaux Dietz klipp möttes av massiv kritik.

Margaux Dietz gick ut med ursäkt efter videon på misshandlad man

Till klippet var det pålagt "roliga" ljudeffekter, och Margaux lät sin 5-åriga son peta på den till synes avsvimmade mannen.

Reaktionerna från fansens lät inte vänta på sig och det rasade in tusentals kommentarer från besvikna följare. Flera av Margaux samarbetspartners bröt även med henne. Utöver det har Margaux förlorat tusentals följare sedan skandalen.

Margaux Dietz gick ut med en ursäkt, och kort därefter la hon ut en serie obegripliga bilder på sin Instagram som hon senare raderade. Sedan dess har det varit tyst från Margaux Dietz på Instagram sen den 7 november.

Margaux Dietz. Bildkälla: Christine Olsson/TT Bild

Margaux Dietz myser med skådespelaren Joel Lützow

Men i helgen fick fansen ett livstecken från Margaux Dietz, som gjorde en mindre comeback på Instagram.

Det var Margaux bästa kompis Maximilian Müller, 32, som på Instagram la ut en bild där Margaux satt på en restaurang med skådespelaren Joel Lützow, 27. 

Margaux Dietz och Joel Lützow. Bildkälla: Instagram/maximillianmuller9

Joel höll en drink i handen, och både Margaux och Joel såg ut att trivas i varandras sällskap. Det är inte konstigt om du känner igen Joel. Han är känd från serier som "Gåsmamman" där han spelar Gustav Ek, och "The Playlist" där vi ser honom som Andreas Ehn.

Margaux har tidigare berättat om sin vänskap med Joel Lützow, och när det var premiär för "The Playlist" så anlände Joel och Margaux till röda mattan tillsammans.

Joel Lützow och Margaux Dietz på premiären av The Playlist. Bildkälla: Stella Pictures.
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!