Magdalena Graaf och Louie Marti
Magdalena Graaf och Louie Marti har gått skilda vägar efter två år tillsammans. - Foto: Stella Pictures, Nils Petter Nilsson/TT Bild

Magdalena Graafs hälsning till Louie Marti efter uppbrottet: "Grattis..."

Efter mycket spekulationer från följarna så står det nu klart att Magdalena Graaf och Louie Marti har gått skilda vägar efter två år tillsammans. Kort efter att uppbrottet blev officiellt gick Magdalena in på Louies Instagram och skrev en väldigt fin grej...


Det har tisslats och tasslats i veckor om att Magdalena Graaf, 47, och skådespelaren Louie Marti, 44, skulle ha gjort slut.

I kommentarsfältet på Magdalenas Graafs blogg var stämningen hätsk då hennes läsare attackerade varandra. Ena lägret ville att Magdalena skulle berätta hur relationen till Louie såg ut, och den andra sidan menade att det faktiskt är Magdalenas ensak.

Louie Marti och Magdalena Graaf. Bildkälla: Stella Pictures.

Varför gjorde Magdalena Graaf och Louie Marti slut?

Men under onsdagskvällen bekräftade Magdalena att förhållandet med Louie Marti är över, och hon berättade även mer om vad det var som hände som fick paret att gå skilda vägar. I sin blogg broderade hon ut texten lite mer.

"Jag och Louie är världens bästa vänner. Kärleken tog slut för ett par månader sedan. Vi umgås och hänger, men som kompisar. Det går inte att lära gamla hundar att sitta. Vi jobbade för mycket, jag har mina barn varannan vecka och Louie bor 1/1.2 timma härifrån. Kärleken rann ut i sanden och blev till vänskap", skrev Magdalena i sin blogg.

Magdalena berättar vidare att hon nu ska koncentrera sig på sitt hem – Magdalena sålde nyligen sitt hus i Täby och flyttade till lägenhet istället. Hon vill även fokusera på sin hälsa och såklart barnen. 

Magdalena Graaf och Louie Marti var ett par i två år. Bildkälla: Stella Pictures.

Magdalena Graafs fina ord till Louie Marti efter uppbrottet

Några "bad feelings" verkar det inte finnas mellan Magdalena och Louie.

"Louie är världens bästa! En oerhört omtänksam man. Vi har haft två helt fantastiska år ihop. Livslång vänskap och en bra axel och vän att vända sig till när livet knackar FÖR oss båda", skrev Magdalena vidare.

Och mycket riktigt verkar Magdalena och Louie än idag vara nära. På Instagram publicerade Louie under gårdagen en bild på sin vuxna dotter och sitt barnbarn, som fyllde 1 år.

Magdalena var snabbt framme och skrev en väldigt gullig kommentar till bilden.

"Grattis älskade familj. Världens sötaste familj", skrev hon till bilden.

Magdalena Graaf var snabbt framme och kommenterade på Louie Martis bild. Bildkälla: Instagram/louie__marti

Fint!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

"Den sista resan" mest sedda dokumentären

Allt om SampeV2: Lön, längd och om han har flickvän

Sampev2 är en av Sveriges största youtubers. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Sampev2.

Swifts album slog Spotify-rekord

1 timme sedan
Nya rekord från Taylor Swift hör inte till ovanligheterna – men nu har hon slagit ännu ett. Världsstjärnans nya album "The tortured poets department" skriver Spotify-historia som det första albumet som passerat 200 miljoner lyssningar på en enda dag på strömningstjänsten. I och med detta blir hon även den mest strömmade artisten någonsin på en enda dag, skriver Variety.

Niklas Strömstedts miljoner – så mycket pengar tjänar folkkära artisten

1 timme sedan
Att Niklas Strömstedt är både folkkär och framgångsrik råder det inga tvivel om. Men hur mycket pengar tjänar han? Nyheter24 har kikat närmare på artistens bolag och inkomst.

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

2 timmar sedan
31 författare och översättare bojkottar årets stora amerikanska Pen-gala. Bojkotten är en protest mot vad man kallar organisationens misslyckande med att skydda palestinska författare i Gaza.

Talmannen ger ut poesi – "med stor ödmjukhet"

idag 07:58
Han har poesin att tacka för en lyckad första dejt med sin fru och citerar gärna dikter i ämbetet. Men när talmannen Andreas Norlén nu ger ut en diktantologi är han nervös. Jag hoppas folk inte börjar förhöra mig, säger han.