Exen Nicole Falciani och Eric Saade
Exen Nicole Falciani och Eric Saade - Foto: Stella Pictures

Nicole Falciani lämnade in Saades ring på pantbanken – detta gjorde hon för pengarna

Nicole Falciani gästade Martin Björk-bilen och "spillde lite te", så att säga!


Nicole Falciani, 25, medverkade nyligen i "Intimt med Björken" med Martin Björk i spetsen. Tidigare gäster i Björk-bilen har varit bland annat Edvin Törnblom, Babben Larsson och Filip Dikmen

Det pratas givetvis mycket om graviditeten, pojkvännen och Italien. Men också om nudiststränder, och om var gränsen går för otrohet. Men inte helt oväntat så smög Martin även in en fråga om hennes gamla relation med Eric Saade

Nicole och Eric gängade många år, och när 2019 blev 2020, gick Eric ner på ett knä och friade. En förlovning som höll i dryga fem månader, och bröts när det bara återstod veckor kvar innan bröllopet. 

Nicole lämnade in Saades ring hos pantbank. Martin Björk: "Jaha, den hade du cashat in..."

Nu berättar Nicole Falciani för första gången om vad som hände med förlovningsringen hon fick av Eric Saade. Martin Björk frågar om den "ligger och skräpar någonstans": 

– Nej men den har jag lämnat in på pantbank. 

– Jaha, det hade du lämnat in. Jaha den hade du cashat in helt enkelt, säger Martin. 

Martin börjar skratta och frågar sedan vad hon gjorde för pengarna:

– Inget speciellt. Jag la bara in de på mitt sparkonto. 

Nyligen uttalade sig Nicole angående hur hon såg på barn under tiden hon gängade med exet. Det var minst sagt ganska hårda ord som utdelades då.


Livet vände för Nicole Falciani – träffade pappan till sin dotter

Efter den heartbreak Nicole Falciani genomled efter att ha blivit dumpad precis innan bröllopet, så vände livet tillslut. Nu är Nicole tillsammans med Adem Berisha och om bara någon dryg månad är deras lilla dotter beräknad att titta ut. 

Stort! 

Eric Saade kilar stadigt med influencern Hanna Schönberg

Eric Saade och Hanna Schönberg har varit ett par sedan 2020. Hanna, född 1998, och är en av våra större influencers. Paret ses nästan allt jämt gassa i solen världen över, men Hanna och Eric är folkbokförda tillsammans i en lägenhet i centrala Stockholm. Vilket vi då gissar på är vad de ser som sitt hem. 


Nyheter24 önskar båda paren all lycka i framtiden!

/
/
/
/
/
/
Senaste nytt

Petra Mede blev mamma vid 52 – avslöjar hur dottern blev till

Mellostjärnan har opererat bort tumör – bara dagar innan finalen

Under lördagens Mello-final väljs Jimmy Jansson in i programmets "Hall of fame". Men i veckan har han haft mycket annat att tänka på. Han opererade nämligen bort en tumör i början av veckan.

New Kids on The Block släpper nytt

1 timme sedan
New Kids on The Block släpper nytt album i vår. "Still kids" kommer den 17 maj och är gruppens första på elva år. Albumet föregås av singeln "Kids" som släpptes på tisdagsmorgonen.

Fångarna på fortet 2024: Deltagare i vårens säsong

1 timme sedan
Under våren har en ny säsong av "Fångarna på fortet" premiär. Men vilka är egentligen med i programmet? Nyheter24 listar alla lag och deltagare.

Här råkar Erika Persson försäga sig om sin hemliga pappa

1 timme sedan
Erika Persson har de senaste månaderna varit superaktuell i och med att hennes mamma Gunilla Persson deltagit i Melodifestivalen 2024.

Jesper Rönndahl spelar polis i actionkomedi

2 timmar sedan
Komikerna Jesper Rönndahl och Martin Høgsted spelar huvudrollerna i en ny dansk-svensk actionkomedi som får premiär på SVT våren 2025.