Filippa Toremo om att vara gravid
Här är allt du vill veta om influencern Filippa Toremo. - Foto: Instagram/filippatoremo. Bilden är ett montage.

Gravida Filippa Toremo om relationen till barnets pappa: "Vi båda har ett ansvar"

Filippa Toremo är influencern som chockade sina följare med att berätta att hon var gravid - något hon varit i månader utan att veta om det. Här är allt du vill veta om Filippa, som tidigare var ihop med Anis don Demina.


Filippa Toremo är gäst hos Bianca Ingrosso

Influencern Filippa Toremo, 26, ser vi som gäst i lördagens avsnitt av Bianca Ingrossos talkshow "Bianca" på Kanal 5. Filippa rönte stor uppmärksamhet när hon för sina följare meddelade att hon var gravid – något hon hade varit i flera månader utan att veta om det. Filippa trodde nämligen att det var hennes IBS som spökade.

Här är allt du vill veta om Filippa Toremo – om graviditeten, jobbet på CAIA, relationen med Anis don Demina och pengarna.

Filippa Toremo var ihop med Anis don Demina

Om du känner igen Filippa är det inte så konstigt – hon var tidigare tillsammans med den hyllade artisten och tv-profilen Anis don Demina

I februari 2021 berättade Anis lyckligt om känslorna för Filippa. "Ingen kollar på mig som du. Highkey kär", löd bildtexten till en gullig bild på paret. 

Under en frågestund på Instagram så avslöjade dessutom Anis vad det bästa med Filippa är: "Hon är så genuin och gör mig till den bästa versionen av mig själv", skrev han till svar.

Men i oktober 2021 gick Anis och Filippa skilda vägar och satte p för sin relation. På Instagram berättade Anis om uppbrottet.

"Som vissa av er förmodligen räknat ut så har jag och Filippa valt att fortsätta våran relation som vänner. Jag har verkligen inget ont att säga om henne, hon är en otrolig tjej men ibland är man bara olika. Kommer alltid finnas där för henne så som jag vet att hon kommer finnas där för mig. Vissa saker är bara inte menade", skrev Anis.

Filippa Toremo och Anis don Demina var tidigare ett par. Bildkälla: Stella Pictures.

Filippa Toremo om att vara gravid

Filippa Toremo gick nyligen ut och berättade något som hade kommit som en chock för henne. Filippa hade haft svullen mage i flera månader, något hon trodde berodde på tarmsjukdomen IBS som hon lider av. 

Filippa hade också lite ont i magen. Men slutligen insåg läkarna vad det var som hänt. Trots att Filippa åt p-piller hade hon blivit gravid.

– För mig har det aldrig varit självklart att bli med barn, och att helt plötsligt få reda på att du har ett barn i magen och ska föda om fyra månader är en helt helt overklig känsla, berättade Filippa i en video på Instagram.

Filippa Toremo om ryktet: "Fråga inte om pappan"

På TikTok spelade Filippa nyligen in en video där hon bemötte rykten som cirkulerade om att ex-pojkvännen Anis don Demina skulle vara pappa till barnet.

– Jag vill bara att folk ska hålla respekt i kommentarsfältet. Inte fråga vem pappan är, inte skriva "grattis". För att det... Ja, jag kan inte ens beskriva hur jag känner just nu. Och det är inte Anis som är pappan. Jag har sett att det cirkulerat runt lite rykten om det också, sa Filippa då.

Så är relationen mellan Filippa och barnets pappa

Vem som är pappa till Filippa Toremos barn har hon inte valt att prata om offentligt. När hon gästar talkshowen Bianca kommer han däremot på tal, och enligt Filippa själv har de en fin, men vänskaplig relation.

– Vi är inget par i dag heller. Ehm, men vi är vänner och det känns väldigt tryggt, säger Filippa Toremo i avsnittet och fortsätter:

– Det känns såklart jättejobbigt och tufft för mig att se hur han går igenom det här också på sitt sätt, och hur han måste deala med det valet han har. Men på något sätt har vi ju båda ett ansvar i det här, och jag kommer stötta honom i hur han väljer att hantera den här situationen.

Bianca Ingrosso försvarade Filippa efter att hon hånats i Tully och Nicole Falcianis podd

Filippa Toremo och Bianca Ingrosso är vänner, och Bianca tog nyligen Filippa i försvar. I en vlogg så gick Bianca till hård attack mot två välkända poddprofiler som hade hånat Filippa i sin podd. Det rörde sig om podden "Nej men, ärligt" som drivs av Nicole Falciani och Tully Yayik. 

Det avsnittet där Nicole och Tully uttalade sig om Filippa har sedan redigerats. 

– Deras sätt att prata var faktiskt vidrigt, ingenting jag står bakom, sa Bianca om poddprofilerna. 

Bianca Ingrosso försvarade Filippa Toremo efter att hon hade hånats i en stor podd. Bildkälla: Stella Pictures.

Filippa Toremo jobbar på CAIA

Idag jobbar Filippa Toremo på Bianca Ingrossos sminkmärke CAIA Cosmetics. Där är hon content creator. 

På Instagram kör Filippa på som influencer med över 75 000 följare. Filippa jobbade tidigare som butikschef och stylist på ögonbrynsstället Rapid Brow & Lash Bar.

Filippa Toremo är content creator på Bianca Ingrossos skönhetsmärke CAIA Cosmetics. Bildkälla: Stella Pictures.

Var bor Filippa Toremo?

Filippa Toremo kommer ursprungligen från Höganäs, men idag bor hon på Södermalm i Stockholm.

Hur mycket pengar tjänar Filippa Toremo?

Under taxeringsåret 2021 hade Filippa Toremo en inkomst av tjänst på 320 564 SEK. Det ger en månadslön på 26 713 kronor.

Vad heter Filippa Toremo på TikTok och Instagram? 

På Instagram hittar du Filippa Toremo under namnet @filippatoremo. Filippa är även aktiv på TikTok, och där har hon över 125 000 följare. På TikTok heter hon @toremofilippa.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!