Stockholm

Laila Bagge visar bilder från nya olyckan: "Trillade och skadade mig..."

Laila Bagge
Laila Bagge var med om en otäck olycka som hade kunnat sluta riktigt illa. Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Laila Bagge och sambon Korosh Kananian gav sig ut på stan för att mysa på Gamla Stans julmarknad. Men dagen slutade inte som tänkt.


Läs mer

Laila Bagge, 49, och sambon Korosh Kananian, 32, var några av de tusentals människor som flockades till Gamla Stan i Stockholm under söndagen. 

Där vankades det julmarknad och stämningen såg ut att vara på topp bland granar, mysiga stånd, tomtar, glitter, glögg och tilltugg.

Men för Laila och Korosh blev deras entré på julmarknaden något av ett spektakel. På Instagram Story berättar Laila mer om vad som hände...  

Laila Bagge. Bildkälla: Stella Pictures.

Laila Bagge berättar om otäcka olyckan – föll i asfalten

– Jaha då är man i Gamla Stan, och det första man gör är en praktvurpa, så jag trillade och skadade mig. Jag har fått världens fläskläpp, berättar Laila Bagge och visar insidan av hennes läpp som är blodig.

Laila berättar att hon föll rakt ner i asfalten med ett "smack"-ljud. Korosh frågar Laila hur det kom sig att hon trillade.

– Jag skulle ta en bild…samtidigt som jag gick, berättar Laila i klippet.

Laila Bagge bröt käken och tvingades sy

Även i radion, Rix Morronzoo, så visar Laila upp fläskläppen på deras Instagram-konto.

– Tanken var ju att jag skulle julpynta den här studion, men det blev inget julpynt. Det blev en stor jävla fläskläpp, säger Laila Bagge.

Laila Bagge visade sin skada på Rix Morronzoos Instagram. Bildkälla: Instagram/rixmorronzoo

Laila tillägger att hon är glad att hon inte slog ut tänderna igen. Laila refererar då till den otäcka olyckan hon var med om hemma då hon svimmade, bröt käken och delvis slog sönder tre tänder.

Vi önskar Laila ett snabbt tillfrisknande!

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.