Laila Bagge, Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso
Laila Bagge hade något att säga om Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso... - Foto: Naina Helén Jåma/TT Bild, Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Laila Bagges syrliga pik till Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren

Laila Bagge var tidigare gift med Pernilla Wahlgrens bror Niclas Wahlgren. Nu ger Laila en syrlig pik till sin tidigare svägerska Pernilla och hennes dotter Bianca Ingrosso...


Laila Bagge fyllde nyligen 50 år, något som inte kan ha gått någon obemärkt förbi. På Instagram har Laila berättat om det storslagna firandet som arrangerades i hennes ära. 

Det var Lailas sambo Korosh Kananian som tillsammans med Lailas syster Linda Cahling hade roddat ihop en otroligt lyckad överraskningsfest. På Instagram skrev Laila att hon blev "totalt lurad" av Korosh och systern, och helt enkelt inte hade anat någonting om den stundande festen.

Laila Bagge fyllde 50 den 15 december. Bildkälla: Marko Säävälä/TT Bild

I samband med sin 50-års dag, som inföll den 15 december så intervjuades Laila av Aftonbladet. Laila passade då på att ge en liten syrlig passning till sin tidigare svägerska Pernilla Wahlgren och hennes dotter Bianca Ingrosso, något som Svensk Dam var först med att uppmärksamma.

Laila Bagge, Pernilla Wahlgren och Niclas Wahlgren. Bildkälla: Stella Pictures.

Laila Bagge var gift med Niclas Wahlgren

Laila var som bekant tidigare gift med Pernillas bror Niclas Wahlgren. Laila och Niclas föll för varandra i "Let's Dance" år 2009, och de gifte sig 2010. 

Laila Bagge och Niclas Wahlgren var gifta i fyra år. Bildkälla: Anders Wiklund/TT Bild

Niclas Wahlgren och Laila Bagge skilde sig 2014

Men fyra år senare var skilsmässan ett faktum. Och sedan dess har relationen mellan Laila och Pernilla blivit allt kyligare. Svensk Dam skriver att Pernilla i "Wahlgrens värld" sagt att hon och Laila "inte är vänner".

Idag är Niclas tillsammans med träningsprofilen Rebecca Hjelt – mer om det kan du läsa här.

Laila Bagge och Pernilla Wahlgren på Café Opera tillsammans år 2012. Bildkälla: Stella Pictures.
Benjamin och Bianca Ingrosso var gäster på Laila och Niclas bröllop år 2010. Bildkälla: Roger Vikström/TT Bild

Laila Bagge om Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso

I intervjun med Aftonbladet, som gjordes av Anna och Hans Shimoda, så fick Laila frågan om hur hon upplevt tiden i rampljuset, då hon varit känd i över 15 års tid. 

– Jag har aldrig strävat efter att vara känd. Under "Idol" var det väldigt mycket media. Det var nästan något varje dag och jag blev nästan trött på mig själv och fattar verkligen om folk irriterade sig på mig. Jag kan också förstå det här med Pernilla och Bianca, det är många som älskar dem, men det är även många som är trötta på dem. De syns ju hela tiden. Det är såklart inte deras fel, allt handlar om hur mycket artiklar som skrivs, sa Laila till tidningen.

Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso. Bildkälla: Stella Pictures.


/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Prestigefyllt EU-pris till tysk film

Tummad äventyrsbok återlämnad – efter 105 år

1 timme sedan
Ett exemplar av sir Walter Scotts klassiska bok "Ivanhoe" har återlämnats till ett bibliotek i Colorado. Den lånades ut 1919 men ingen förseningsavgift, som klättrat upp till motsvarande cirka 150 000 kronor, kommer att krävas in.

Så gör du hitlåtar med AI – enkelt och helt gratis

idag 16:01
Udio är ett nytt AI-verktyg som kan skapa realistiska låtar. Här är allt du behöver veta om Udio och hur du använder det för att skapa din egen AI-musik.

CAIA Cosmetics reklam med Mentos väcker ilska: "Smaklöst"

idag 15:47
CAIA Cosmetics släppte i dagarna en serie läppglans som är ett samarbete med godiset Mentos. Nu möts en av reklamfilmerna för produkterna av hård kritik. "Har CAIA tappat det helt?" och "Smaklöst" är några reaktioner.

Antonija Mandirs korta svar till TV4: "Ur arslet"

idag 15:41
Det var under veckan som Antonija Mandir berättade för sina följare att hon fått ett erbjudande från TV4 som hon valt att tacka nej till.

Efter 55 år – Beatlesfilm får nypremiär

idag 15:38
Filmen "Let it be" har länge legat orörd i arkiven. Men nu ska Beatlesdokumentären visas igen – nästan 55 år efter premiären, uppger Variety.