Bianca Ingrossos hyllning till Pernilla: " Jag är så tacksam över.."
Igår fyllde Pernilla Wahlgren 55 år. - Foto: Instagram

Bianca Ingrossos hyllning till Pernilla: " Jag är så tacksam över.."

Bianca Ingrosso grattar sin mamma på hennes födelsedag på Instagram, med fina bilder från barndomen. Pernilla Wahlgren om relationen: ”Min dotter och bästa vän”.


Nyheter24 har tidigare rapporterat om Pernilla Wahlgrens inflyttning i det nya drömhuset. Något som uppmärksammades av dottern Bianca Ingrosso som la ut videos på huset på sin Instagram. 

Igår fyllde Pernilla Wahlgren 55 år och blev gratulerad av både följare och nära och kära. Bianca Ingrosso hyllar sin mamma på Instagram med fina bilder från sin barndom. 

Bianca Ingrossos varma ord till Pernilla

” Mamma min mamma, idag är det din dag. Min bästa vän. Som inspirerar genom att bara vara och som sprider glädje och strålar i VARENDA rum du befinner dig i.” skriver Bianca Ingrosso på sin Instagram.

Hon fortsätter med att skriva om deras relation och hur hon ser på sin mamma: 

” En person som aldrig sluta jobba men som aldrig någonsin heller klagar, är otrevlig eller divig på ett enda sätt. Som genom allt behållt ödmjukheten för att just du är så. Varm, sprudlande, glad och framförallt snäll” , skriver hon. 

Pernilla Wahlgren: ”Min dotter och bästa vän”

Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren har inte alltid haft en lätt relation men det är tydligt att kärleken är stor ändå.

Pernilla Wahlgren kommenterade inlägget med: 

"Åh, min ÄLSKADE Bianca!!!! Äskar dig så mycket!!! Att jag fick en dotter var den största lyckan när du kom! Men i dag , där vi är idag - då du - min dotter OCH bästa vän är den största varmaste glädjespridare i mitt liv - det gör mig så lycklig att jag blir tokig!!! Älskar dig mer än du förstår..!”

Foto: Instagram
/
/
Jul
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!