Josefin Ottosson slår tillbaka
Josefin Ottosson slår tillbaka - Foto: Instagram/josefinottossons

OnlyFans-profilen Josefin slår tillbaka mot företagen: "Jag är människa också"

Josefin Ottosson tar bladet från munnen efter skriverierna. "Börjar bli riktigt trött på allt detta canclande på grund av min OF", skriver Ottosson bland annat på sin Instagram story.


Efter ett gäng uppmärksammade inlägg på Josefin Ottossons Instagram, där hon och OnlyFans-kollegan Julia Markham marknadsförde deras något mer barnförbjudna sidor med klipp från Hotel Diplomat, satte hotellet ner foten och bad OF-profilerna att radera materialet. 

Något Josefin motsatte sig, och bestämde sig för att bestrida. 

Josefin talar ut på TikTok: "Kan inte göra någonting"

I klippet förklarar Josefin Ottosson att hon blivit kontaktad av Hotel Diplomat, som bad henne ta ner det material som hon och Julia Markham hade spelat in på där. 

Josefin förklarar att hon efter att hotellet kontaktade henne, läst på för att veta vilka rättigheter, men även skyldigheter, som hon har i detta. 

Det resulterade i att hon fick ta ner det material där man ser hotellets logga, då den är varumärkesskyddad. 

Hotellet nöjde sig dock inte med det, utan ville att resterande material även skulle tas ner. Något som dock inte hotellet kan kräva, menar Josefin. Efter hon hade påpekat det blev det sedan tyst från hotellets håll. 

Hotel Diplomat vill inte förknippas med materialet 

Till Bloggbevakning uttalade sig Hotel Diplomat i frågan. 

"Detta är inget vi vill kommentera eller förknippas med, då hotellet är väldigt måna om sitt varumärke. Nedan nämnda inlägg går inte i linje med Hotel Diplomats värderingar och är inget de varken stödjer eller ställer sig bakom. Vi vill motverka spridning och hoppas att ni respekterar det", skrev hotellets pr-byrå.

Fler företag tar avstånd från influencern

Men det verkar inte bara vara Hotel Diplomat som har tagit avstånd från Josefin på grund av hennes OnlyFans. Så nu väljer Josefin att ryta ifrån på sin Instagram. 

Josefin lade upp flera storys på sin Instagram där hon bland annat skriver att "Börjar bli riktigt trött på allt detta canclande på grund av min OF. Absolut att man inte behöver fortsätta samarbeta med mig, men gör det lite snyggt och diskret. Att trycka upp det i ansiktet på mig är fan kränkande och utstötande", och "Jag är människa också, i exakt samma kategori, som vem som helst". 

Josefin påpekar att hennes arbete på Instagram, Youtube och TikTok inte har med hennes OnlyFans att göra. 

Företaget som Josefin refererar till i dessa storys ska vara ett reseföretag, som hon enligt egen utsaga samarbetat med ett flertal gånger.

Josefin Ottosson och Julia Markham tjänar multum på OnlyFans

Josefin och Julia kan mist sagt försörja sig genom sina sidor på OnlyFans. 

Båda har varit öppna med de sjuka summor de dragit in genom sitt arbete på plattformen. 

Förra året så berättade Julia att hon tjänat närmare en miljon svenska kronor på betaltjänsten. Josefin har likaså hon alltid varit öppen med vad hon håvat in på OnlyFans

Båda tjejerna har flera tusen likes på plattformen. Förutom detta samarbete som Josefin gjorde med Julia, har hon även nyligen gjort ett samarbete med Paulina Paow Danielsson

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!