Nu har Jasse och Lina Björling avföljt Diana Baban: "Tagit bort alla bilder"
Diana Baban och Jasmine "Jasse" Gustafsson var tidigare bästa kompisar. Men nu verkar något ha hänt mellan tjejerna. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Nu har Jasse och Lina Björling avföljt Diana Baban: "Tagit bort alla bilder"

Diana Baban och Jasmine "Jasse" Gustafsson lärde känna varandra under Ex on the Beach och har till och med bott tillsammans. Men nu har både Jasse och Lina Björling avföljt Diana på Instagram.


Influencerprofilen Diana Baban, 30, befinner sig just nu på resande fot. På Instagram har hon de senaste månaderna uppdaterat sina hundratusentals följare om sin jorden runt-resa.

Till en början reste inte Diana själv, utan hon avslöjade att hon träffat någon. Diana Baban gick ut och berättade att hon hade en pojkvän, men att hon ville hålla hans identitet hemlig.

"Det enda jag tycker att ni har rätten att veta just nu är att jag mår så jävla bra och jag antar att det sticker i mångas ögon sorgligt nog", skrev Diana i slutet av september 2022.  

Diana Baban. Bildkälla: Stella Pictures.

Men för bara några dagar sedan gick Diana Baban ut och berättade att förhållandet var över.

"Jag är inte tillsammans eller träffar någon. Det är också en utav anledningarna till att jag har varit lite off", svarade Diana på en fråga från en följare som undrade vem Dianas pojkvän är.

Jasse och Lina Björling har avföljt Diana Baban

Men relationen med den tidigare pojkvännen verkar inte vara det enda som har fått en fnurra på tråden. Instagramkontot Realitysvea avslöjade under onsdagen att både Dianas bästa vän Jasmine "Jasse" Gustafsson och Bianca Ingrossos styvsyster Lina Björling nu har avföljt Diana Baban.

Jasse har avföljt Diana Baban. Bildkälla: Instagram
Även Dianas nära vän Lina Björling har avföljt Diana. Bildkälla: Instagram

Jasse har även tagit bort alla bilder på henne och Diana.

Jasse och Diana Baban var bästa vänner i flera år. Bildkälla: Stella Pictures.

Det här är inte första gången som Diana Baban och Jasse har hamnat i luven på varandra. Tidigare har Nyheter24 skrivit om deras bråk som gjorde att de inte pratade på ett år – och hur de sedan försonades.

Vad som har hänt mellan Diana, Jasse och Lina vet vi inte ännu, men precis som när det snackades om vad som hänt mellan Sanna Guidetti och Maja Nilsson Lindelöf så kanske det helt enkelt kommer fram så småningom.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!