Diana Baban
Influencern Diana Baban befinner sig just nu på en lång resa, och följarna är minst sagt nyfikna på vem som hennes sällskap är. - Foto: Stella Pictures, Instagram/dianababan

Diana Baban om jorden runt-resan: "Är inte själv..."

​Diana Baban är ett känt ansikte från "Ex on the beach", men idag är hon en influencer som bjuder följarna på bilder från sina äventyr jorden runt. Hennes följare är väldigt nyfikna på en sak gällande hennes resor, som hon nu svarar på.


Diana Baban, 30, slog igenom i "Ex on the beach" år 2018, och den färgstarka Diana var även med året därpå. 

Men efter två säsonger la Diana Baban reality-tv åt sidan för att istället satsa på en karriär som influencer.

Något som visat sig vara ett smart drag. På Instagram har Diana över 200 000 följare, och på Youtube har hon 80 000 prenumeranter.

På sociala medier delar Diana med sig av bilder från sina äventyr världen runt, och den senaste tiden har det blivit en hel del resor för Diana.

Diana Baban. Bildkälla: Stella Pictures.

Diana Baban reser jorden runt: "Inte själv"

Sedan i somras har Diana befunnit sig på resande fot och besökt vingårdar i Toscana, Italien, badat i glittrande hav i Turkiet och Grekland och dykt i Zanzibar. De senaste veckorna har spenderats i Dubai, och nu i veckan var det dags för nästa destination: Maldiverna.

I kommentarsfälten på Dianas bilder och videos är det nu flera följare som har blivit nyfikna och undrar vem det är som Diana reser med. 

På en av sina bilder har Diana fått frågan om hon reser själv, och Diana svarade då "Nej det gör jag inte" följt av en glad emoji och ett hjärta. 


I ett svar till en annan kommentar från en nyfiken följare skriver Diana: "Jag reser inte själv. Hade dock varit nice att göra".

Vem resesällskapet är avslöjar inte Diana, men på skvallerkonton och forum på sociala medier har det den senaste månaden tisslats och tasslats om vem killen är som är med Diana på resan, men än så länge har Diana inte velat gå ut med vem han är.

Så mycket pengar tjänar Diana Baban

Karriären rullar onekligen på för Diana, och influenceryrket tycks löna sig. För taxeringsåret 2021 hade Diana en årsinkomst på 125912 kronor. 

För hennes bolag Diana Baban AB går det finfint. År 2021 omsatte bolaget 900 000 kronor och det finns 694 000 kronor i tillgångar.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!