Bianca Ingrosso öppnar upp sig i "Imperiet Bianca"
Bianca Ingrosso öppnar upp sig i "Imperiet Bianca". - Foto: Stella Pictures

Podduon om allt näthat Bianca Ingrosso får: "Avundssjuka kärringar"

Dokumentärserien "Impieriet Bianca" är i full gång, vilket väcker minnen hos mamman. Bland annat allt hat Bianca fick på grund av Caias julkalender...


Sedan Bianca Ingrosso, 28, började blogga har hennes varumärke växt och gått i en spikrak väg uppåt. Genom Instagram och Youtube utvecklades Biancas värld och följarskara och idag är hon en av de mest framgångsrika influencerna i Sverige.

Förutom sociala medier har Bianca levererat i flera tv-program, som jury i Talang, huvudperson i Wahlgens Värld och hennes egna talkshow "Bianca". Under tiden hennes sociala kanaler och tv-personlighet har vuxit så har hon skapat sminkvarumärket Caia. 

Bianca Ingrossos dokumentär "Imperiet Bianca" 

Den 14 april annonserade Bianca att Discovery+ har i flera år följt efter Bianca och hennes team på Caia för att dokumentera varumärkets och även Biancas resa. Innan dokumentären släpptes berättade Bianca att hon var nervöst men samtidigt spänd att få visa världen vad de har jobbat med.

Första avsnittet av dokumentären släpptes den 11 maj och bjöd in tittarna till mötet när Verdene investerade i Caia, vilket var starten för att varumärket skulle växa mer än dubbelt så stort. Men motgångar har stötts på under vägen. 

Under senaste avsnittet av "Imperiet Bianca" får tittarna ta del av en kampanjplåtning inför Caias julkalender 2021. Tittarna får ta del av teamwork och kreativitet men också en plåtning i taskiga väderförhållanden.

Bianca under plåtning av julkalendern som släpptes 2021. Bildkälla: Discovery+

Däremot bjuder även avsnittet in till allt hat Bianca har fått utstå alla år under rampljuset. 

Kaoset med Bianca Ingrossos julkalender 2021

Biancas mamma Pernilla Wahlgren, 55, har tillsammans med Sofia Wistam, 56, podcasten "Wahlgren & Wistam" och under senaste avsnittet började podduon diskutera Biancas dokumentär.

Pernilla tog upp att hon är så stolt över Bianca och det hon har åstadkommit och påpekar att hon inte är förvånad över Biancas framgång, men att hon blir imponerad över hennes företagsamhet.

– Det som imponerar är vilken jäkla grym affärskvinna hon är. Hon brinner för smink och att utveckla dem här produkterna. 

Däremot påpekade Pernilla under poddavsnittet att näthatet Bianca har fått utstå har varit, och är, på en annan nivå, speciellt under tiden det blev kritik när julkalendern släpptes 2021.

– Bianca har ju varit utsatt för otroligt mycket mer näthat än du och jag, sa Pernilla till Sofia.

– Av avundsjuka jävla kärringar, svarade Sofia.

– I Caias fall var det ju mycket det här med julkalendrarna som någon hade klagat på, forsatte Pernilla.

Under hösten 2021 när Caias julkalendrar släpptes blev det ramaskri. Kunderna rasade över hur högt priset var och vad det var för typ av produkter i kalendern. Situationen ledde till att Caia blev anmälda till Konsumentverket 25 gånger.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!