Gift vid första ögonkastet
Halvvägs in på säsongen av Gift vid första ögonkastet bjuder deltagarna in på sina relationsproblem. - Foto: Ulrika Malm/SVT och Skärmbild/TV4

Gift vid första ögonkastet-Alexander avslöjar: "Bråket kom så abrupt..."

Gift vid första ögonkastet bjuder på kärlek och dramatik men bråket mellan Alexander och Lina förvånade alla. Nu har Alexander öppnat upp sig på sociala medier.


Det populära programmet “Gift vid första ögonkastet” pågår för fullt och tittarna har blivit investerade i de fyra giftermålen. Genom avsnitten har tittarna fått del av kärlek, attraktion, intriger och dramatik. 

Under senaste avsnittet var det flera känslostormar för några av paren. Ett av bråken tittarna fick ta del av var Caroline och Agusts bråk som startade i bilen. Under parets relation har det även tidigare blivit problem och bråk.

Agust och Caroline fick experthjälp efter bråket i bilen. Bildkälla: SVT

Vid ett tidigare tillfälle blev det dålig stämning när Agust hoppade över en avspärrning och när han frågade vem Carolines favoritkung var. 

Alexander och Linas bråk i “Gift vid första ögonkastet”

Ett par som också har haft det struligt sedan starten av säsongen är Alexander och Lina. Redan under bröllopsnatten blev det en diskussion om framtiden och barn, vilket resulterade i att paret hamnade i en grop av negativitet inför deras nya relation. 

Alexander och Linas relation började med en svacka. Bildkälla: SVT

Efter ett samtal med en av relationsexperterna lugnade sig paret och accepterade att tiden leder dem i rätt riktning och sedan dess har det varit bättre mellan dem. Under femte avsnittet tog dock paret en annan riktning och började bråka.

– Om jag ska vara ärlig vet jag inte var det började någonstans eller vad som hände. Det var sådan kontrast från igår när vi kände att vi kunde kommunicera om allt och att det är vår styrka, och idag så hade vi tappat det helt, sa Lina.

– Vi har bråkat senaste dygnet. Allting började egentligen inatt, sa Alexander. 

Lina blev frustrerad på Alexander för att hon upplevde att han inte hade någon integritet. Bildkälla: SVT

Bråket började när paret låg i sängen och skulle spela in en hälsning till Linas kompis. Lina bad Alexander sätta på sig en tröja men han ville inte det på grund av att han redan låg under täcket. Detta gjorde att diskussionen om integritet påbörjades.

– Det blev mer och mer. Vi störde oss på saker hos varandra som vi inte hade gjort innan. Det blev mer och mer avstånd, vilket ledde till en punkt där vi båda kände att vi måste ta en paus, sa Alexander.

– Idag var första gången jag kände att olikheterna kommer påverka oss så pass mycket att det inte kommer fungera, avslutade Alexander avsnittet med. 

Alexander öppnar upp sig under synk om relationen. Bildkälla: SVT

Alexander påpekar bråket i "Gift vid första ögonkastet" på Instagram

Efter avsnittet publicerade Alexander ett bildspel på Instagram där han berättade om tiden under avsnitt fem. Han berättade om midsommarafton och påpekade att mycket försvann under klippningen av avsnittet.

"Som vanligt var det synd att det var lite för lite klipp. Speciellt från Ullared. Vi gjorde så mycket mer än det som syns i tv. Vi spelade kubb, brädspel, grillade och vi hade en väldigt fin midsommar ihop med familjen."


Dessutom påpekar Alexander bråket som avslutade det senaste avsnittet och att avsnitten inte alltid blir så som det faktiskt var i verkligheten...

"Jag kan förstå att man har svårt att förutse att bråket kom så abrupt och jag är osäker om det verkligen var efter midsommar. Det kan faktiskt också varit före,(...)"

Hur tror du att det kommer gå för Alexander och Lina?

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!