Caroline öppnar upp sig om bråket med Agust
Caroline öppnar upp sig om bråket med Agust. - Foto: Ulrika Malm/SVT och Skärmbild/SVT

Gift vid första ögonkastet-Caroline berättar sanningen om bilbråket: "Livsfarligt"

Femte avsnittet av populära SVT-programmet "Gift vid första ögonkastet" släpptes under måndagen vilket bjöd på bråk och drama. Deltagaren Caroline berättar nu sanningen om bråket på Instagram.


Årets säsong av Gift vid första ögonkastet har börjat med raketfart. Fem avsnitt har nu gått av programmet och tittarna har fått ta del av början av relationerna. Efter giftermålet har paren varit på smekmånad samt spenderat tid tillsammans hemma hos varandra. 

Tittarna har nu fått se paren fira midsommar tillsammans, vilket bjöd på både högt och lågt bland paren.

Caroline och Agust bråk i bilen under "Gift vid första ögonkastet" väckte känslor

Under senaste avsnittet hamnade paret Caroline och Agust i ett bråk efter att Agust öppnade bildörren medan Caroline körde. Incidenten gjorde Caroline både rädd och arg.

– Snälla öppna aldrig mer bildörren när jag kör bil. Jag känner att min puls fortfarande är jättehög för att jag blev livrädd. Det är fan livsfarligt att göra när man kör 80 kilometer i timmen. Varför gjorde du det, frågade Caroline.

Caroline berättade för Agust hur rädd hon blev av hans handling. Bildkälla: Skärmbild/SVT

Agust svarar att han ansåg det som en fara och att han inte ser det på samma sätt som henne och avslutar med att hennes reaktion uppmanar honom att göra det igen.

– När jag märker att du tar det på så stort allvar blir jag ännu mer sugen på att utmana det, svarade Agust.

Stämningen mellan paret blev inte bra efter diskussionen. Bildkälla: Skärmbild/SVT

Bråket ledde till att en av relationsexperterna Kalle Norwald fick göra ett hembesök. 

Caroline öppnar upp sig på Instagram om bråket i "Gift vid första ögonkastet"

På Instagram har nu deltagaren Caroline öppnat upp sig om bråket på Instagram där hon berättar att hon tidigare haft problem med depression men att samtalet med Kalle väckte upp något hos henne.

"Sen kom det där samtalet med Kalle i somras, när han kom hem till mig i Kumla för att prata med mig och Agust om ”bilbråket”. Hela samtalet syns inte på tv, men för mig hände något."

Vidare berättar hon att samtalet med Kalle var tufft men nödvändigt och sådde ett frö inom henne som idag hjälpt henne enormt. 

"Istället för att rakt av acceptera mina svar sa han emot, utmanade och plockade upp signaler från mig som jag annars inbillat mig är subtila. En sväng var det riktigt jävla skitjobbigt. Men det där samtalet sådde någon form av frö till förändring, som jag ett drygt år senare fortfarande har nytta av. Bland annat gjorde det att jag började gå i terapi på RIKTIGT samt fick en GAD-diagnos, (...)"

Samtalet med Karl hjälpte Caroline. Bildkälla: Skärmbild/SVT

Hur tror du att det kommer gå för paren i årets säsong?

/
SVT
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!