Madonna och Guy skiljer sig

- 15/10/2008, 06:08 -

Madonna och Guy orkar inte hålla uppe fasaden.

Deras förhållande har knakat i fogarna länge. Trots skriverierna, spekulationerna och ryktena har Madonna hela tiden förnekat att paret ska gå skilda vägar. Men nu orkar Madonna och Guy inte hålla uppe fasaden längre –enligt The Sun är skilsmässan nu ett faktum.

Anledningen är Guy anser att Madonna har ägnat för mycket tid åt sin karriär. Att hon dessutom vill adoptera ännu ett barn blev för mycket för Guy.

– Det är hemskt sorgligt, de var ett strålande par och så fina föräldrar. Men de orkade helt enkelt inte mer, säger en väl insatt källa till The Sun.

De många bråken tärde ordentligt på deras relation. Situationen blev inte heller bättre av att Madonna började återknyta och fördjupa kontakten med sin före detta kärlek Carlos Leon som även är pappa till Lourdes, 12. Carlos har bott i Madonnas lägenhet i New York – något som inte fick Guy att jubla direkt.

– När Madonna först flyttade till England var hon väldigt peppad på hela bilden av att bli en "engelsk ros". Sakta men säkert blev det sur stämning. Hon insåg att hon tyckte att det var tråkigt att jaga, bo på herrgård och dricka pints på puben med Guy, berättar en källa för The Sun.

Guy och Madonna har varit gifta sedan den 22:a december år 2000. Tillsammans har de sonen Rocco, 8 år.

Se Guy Ritchie intervjua Madonna:

Skrivet av: