Madonna och Guy skiljer sig

Madonna och Guy orkar inte hålla uppe fasaden.


Deras förhållande har knakat i fogarna länge. Trots skriverierna, spekulationerna och ryktena har Madonna hela tiden förnekat att paret ska gå skilda vägar. Men nu orkar Madonna och Guy inte hålla uppe fasaden längre –enligt The Sun är skilsmässan nu ett faktum.

Anledningen är Guy anser att Madonna har ägnat för mycket tid åt sin karriär. Att hon dessutom vill adoptera ännu ett barn blev för mycket för Guy.

– Det är hemskt sorgligt, de var ett strålande par och så fina föräldrar. Men de orkade helt enkelt inte mer, säger en väl insatt källa till The Sun.

De många bråken tärde ordentligt på deras relation. Situationen blev inte heller bättre av att Madonna började återknyta och fördjupa kontakten med sin före detta kärlek Carlos Leon som även är pappa till Lourdes, 12. Carlos har bott i Madonnas lägenhet i New York – något som inte fick Guy att jubla direkt.

– När Madonna först flyttade till England var hon väldigt peppad på hela bilden av att bli en "engelsk ros". Sakta men säkert blev det sur stämning. Hon insåg att hon tyckte att det var tråkigt att jaga, bo på herrgård och dricka pints på puben med Guy, berättar en källa för The Sun.

Guy och Madonna har varit gifta sedan den 22:a december år 2000. Tillsammans har de sonen Rocco, 8 år.

Se Guy Ritchie intervjua Madonna:

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

2 timmar sedan

"Songs of conquest" får släppdatum

3 timmar sedan
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

3 timmar sedan
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.

Så träffade Kjell Bergqvist 18 år yngre frun Karin

3 timmar sedan
Kjell Bergqvist är en av Sveriges mest folkkära skådespelare. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Kjell Bergqvist.

Allt om Miriam Bryant: Familj, låtar och om hon har pojkvän

3 timmar sedan
Miriam Bryant har seglat upp som en av de största popartisterna i Sverige. Men hur mycket vet du egentligen om stjärnan? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Bryant.

Tecwyn Ewans ny orkesterchef på Malmö opera

idag 13:44
Tecwyn Evans blir ny ledare för Malmö operas orkester och kör med start den 5 augusti.