Fredag 17 Sep
Stockholm

Därför skiljer de sig

Guy hånade Madonnas religion och hon flyttade på tavlor. Det blev droppen för båda.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Äktenskapet mellan Madonna och Guy Ritchie har fallit i kras. Paret har sedan flera år tillbaka kämpat med att hålla ihop. Bitterhet och bråk har varit vardag för kändismakarna, men till slut orkade de inte mer.

Madonna avslöjar nu exakt vad det var som fick äktenskapet att falla i avgrundens djup. Enligt henne var Ritchie elak och självisk. Han klarade helt enkelt inte av att stå i skuggan av en så framgångsrik artist.

Supersångerskan berättade för vänner varför hon ville skiljas efter sju års äktenskap. Guy var en riktig snåljåp som snyltade på Madonnas 300 miljoner pund, fast han själv hade 30 miljoner pund.

Han ska också ha dissat Madonnas religion, Kabbalah och avfärdat det hela som rent humbug. Ritchie tyckte att hon var besatt av religionen. Tron ska ha varit ett stort skäl till att paret skildes.

– Guys begynnande stöd och intresse i Kabbalah förvandlades till irritation och hat. Han tycker helt enkelt att det är humbug, vilket gör henne rosenrasande. Hon tycker att religionen är lösningen på många världsliga problem, säger en källa enligt The Sun.

Droppen för Ritchie var när Madonna förflyttade några exklusiva tavlor tillbaka till New York, i protest.

– När hon flyttade dem till New York, så var det en krigsförklaring, säger en källa.

Situationen är spänd och anhöriga är oroliga. Mycket tyder på att det hela kommer att sluta i totalt blodbad, skriver The Sun.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela