Camilla Läckbergs gråa hår
Camilla Läckberg delar med sig om sina tankar om hennes utseende. - Foto: Anders Wiklund/TT och Claudio Bresciani/TT

Camilla Läckberg visar nya utseendeförändringen: "Tackade nej"

Deckardrottningen Camilla Läckberg är nu aktuell med såpan "Strandhotellet" men på Instagram får vi ta del av andra detaljer. I helgen delade hon med sig om sina tankar om sitt hår...


I veckan är det premiär för Camilla Läckbergs, 48, andra serie på Viaplay. Såpan "Strandhotellet", som är skriven av Camilla, handlar om de rivaliserande familjerna Grip och Gyllenmark och utspelar sig i den fiktiva kuststaden Saltsjövik. 

Camilla Läckberg på pressträffen för nya Viaplay-såpan "Strandhotellet". Bildkälla: Keith Rönnberg

Senaste veckan har Camilla fått ansvaret att marknadsföra serien och lördags var hon med i Nyhetsmorgon för att berätta om "Strandhotellet". Ett ämne som dock Jenny Strömstedt, 50, tog upp var kvinnans stigmatiserade ideal om vikt. Detta är nämligen något som Camilla har uttalat sig om på sin Instagram förra året och som dessutom väckte starka känslor hos hennes följare. 

När Camilla berättar om hennes problem med synen på hennes kropp och vikt förklarar hon hur viktigt det är att dela med sig om dessa tankar till hennes följare.

– Det är inte så att jag trivs med att prata om det och sätta ännu mer fokus på att jag inte trivs med mig själv. Men när jag gör det så ser jag på reaktionerna hur mycket det betyder. För man tror ofta att man är ensam om att känna så, säger Camilla om inlägget i Nyhetsmorgon. 

Camilla delar med sig av sanningen om hennes hår...

Innan Camilla gick ut i livesändningen så delade hon en bild på Instagram på sitt hår. I bilden ser vi en sminkad Camilla och att hennes gråa hårstrån syns tydligt på huvudet. Till inlägget skriver hon om sitt gråa hår och hennes tankar kring att behålla det så.

"Fantastisk glam som alltid av @linda_fernstrom73 ! Men tackade faktiskt nej till att spraya över det grå. Asså jag blir allt mer sugen på att låta det bli grått och inte färga. Finns såå mycket snygga grå förebilder nu som låter tiden ha sin gång. Men ni som varit igenom den processen - är det superindividuellt hur fort det går? För hur lång tid kan det ta? Inte helt säker än jag kommer ha tålamodet…", skrev Läckberg.

I kommentarsfältet möts Camilla av både stöd och tacksamhet av sina följare. Dessutom delar de med sig om sina egna erfarenheter och känslor kring hur håret förändras med åldern.


Camilla Läckberg får stöttning i kommentarsfältet. Bildkälla: lackberg/Instagram
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!