Irma Lehtosalo får kommentarer
Irma Lehtosalo uppmärksammas i kommentarsfältet. - Foto: Skärmavbild/TV4

Kändisarnas ord om Irma Lehtosalo: "Fy fan..."

Irma Lehtosalo har sedan serien "Marko och Irma" fått svenska folket på fall. Nu kommenterar svenska kändisarna Irmas framgång...


Irma Lehtosalo, 67, blev en storfavorit efter succén av realityserien “Marko och Irma”. Under serien vi fick följa hur Marko "Markoolio" Lehtosalo, 48,  hjälper sin mamma att renovera hennes hus efter att de upptäckt mögel. Nu efter succén så har Irmas popularitet ökat kraftigt. 

Irma har nu 278 000 följare på Instagram och har över 267 000 följare på Tiktok och hennes kommentarsfält är överflödat av kärlek från hennes trogna följare. 

Markoolio gratulerar Irma Lehtosalo

I ett avsnitt av "Marko och Irma" så kallade Irma en bäver för "bävling", vilket har blivit ett favorituttryck för hennes fans och detta var inget som mamma och sonen missade. Den 9 mars släpptes singeln "Bävling" och har till och med börjat klättra på topplistan.

I helgen publicerade Markoolio en bild på Instagram där han grattar sin mamma för hennes nya låt och berättar om placeringen på topp 50-listan på Spotify. Irmas låt "Bävling" låg nämligen på 30:e plats på topplistan.

Men det var inte bara Marko som hyllade sin mamma Irma. Ett flertal kändisar kommenterade hans bild och visade sina känslor för Irma.

Komikerna Måns Möller och Per Andersson samt artisterna Benjamin Ingrosso och Lisa Nilsson var fyra av de som kommenterade Irmas framgång med sin musik. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!