Måns Zelmerlöw vill inte svara
Måns Zelmerlöw vill inte svara på frågan om romantiska flörten... - Foto: Claudio Bresciani/TT och Stella Pictures/Robert Eklund

Måns Zelmerlöw lämnar mitt i intervjun: "Jag tänker inte kommentera det här"

Under en intervju på SVT får Måns Zelmerlöw en fråga om en romantisk flört med en dokusåpaprofil. Men artisten är inte bekväm och lämnar studion...


Vår senaste Eurovision vinnare Måns Zelmerlöw, 36, började sin karriär under Idol 2005 och karriären sedan dess har gått spikrakt uppåt. Han är en folkkär artist i Sverige men har även börjat slå igenom i England sedan han flyttade dit för att bo med sin kärlek Ciara Janson, 35, hans bonusson och deras gemensamma son.

Just nu är Måns aktuell med turnén Vårskriket, som artisten kommer framföra både i Sverige och i England. Den senaste konserten var i Göteborg och när Måns var där passade han även på att besöka det nya programmet på SVT “Gruppchatten”.

Programmet Gruppchatten hade premiär den 7 mars. Bildkälla: Emma Grann/SVT

Måns Zelmerlöws tankar om att medverka Melodifestivalen

Kaeli Abdi, 26, och Batoul Raad, 26, är programledare för SVT:s nya satsning och torsdagens avsnitt var en mello-special med tanke på helgens festligheter och "Mello-kungen" Måns blev programmets första gäst.  

Journalisten Belmin Nuhic, 23, som är en stor beundrare av Måns gästar programmet och frågar oroligt om Måns framtida medverkan i tävlingen. 

– Du har ju sagt att du inte ska tävla i Mello mer om Loreen vinner nu på lördag! Varför då, frågar Belmin.

Vidare svarar Måns att frågan är feltolkad och att inte menar att aldrig ska tävla mer utan förklarar hur han tänker.

– Jag hade tänkt att jag kanske skulle tävla inom en snar framtid. Det är klart att om Loreen vinner nu och vinner hela Eurovision så tänker jag att då kan inte jag vinna hela Eurovision, svarar Måns i intervjun. 

Måns Zelmerlöw gästade "Gruppchatten". Bildkälla: Skärmavbild/SVT Play

Måns Zelmerlövs relation till Paulina Danielsson

Avslutningen på intervjun blev abrupt då en jobbig fråga dök upp för artisten. Kaeli vill nämligen inte avsluta intervjun innan hon fick svar. Programledaren hade nämligen fått information om att Måns haft en romantisk flört med dokusåpaprofilen Paulina "Paow" Danielsson, 29. 

Paulina "Paow" Danielsson är känd för att ha medverkat ett flertal gånger i realityprogrammet Paradise Hotel. Bildkälla: Fredrik Sandberg/TT

Keali frågar artisten om påståendet stämmer och Belmin berättar om att Paulina nyligen lagt upp en story som tyder på det.

– Hon la ut en story också där det stod “MZ på bästa romantiska flört” stämmer det?

Måns börjar skratta och reser sig snabbt från soffan.

– Jag tänker inte kommentera det här. Det var perfekt att jag var tvungen att gå nu. Tack och hej, skrattar Måns.

Måns börjar skratta och lämnar studion. Bildkälla: Skärmavbild/SVT Play

Paulina har tidigare nämnt att hon och Måns har haft en romantisk natt tillsammans i en intervju med Jasmin Gustafsson. I intervjun så berättar Paulina att Måns var "ett bra ligg" men att hon har lovat artisten att inte prata om det.

/
/
SVT
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Swifts album slog Spotify-rekord

Niklas Strömstedts miljoner – så mycket pengar tjänar folkkära artisten

1 timme sedan
Att Niklas Strömstedt är både folkkär och framgångsrik råder det inga tvivel om. Men hur mycket pengar tjänar han? Nyheter24 har kikat närmare på artistens bolag och inkomst.

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

2 timmar sedan
31 författare och översättare bojkottar årets stora amerikanska Pen-gala. Bojkotten är en protest mot vad man kallar organisationens misslyckande med att skydda palestinska författare i Gaza.

Talmannen ger ut poesi – "med stor ödmjukhet"

3 timmar sedan
Han har poesin att tacka för en lyckad första dejt med sin fru och citerar gärna dikter i ämbetet. Men när talmannen Andreas Norlén nu ger ut en diktantologi är han nervös. Jag hoppas folk inte börjar förhöra mig, säger han.

Textilmuseet prisat på Elle-galan

idag 07:16
Textilmuseet i Borås tilldelades årets hederspris på Elle-galan på fredagskvällen.

Harry Styles stalker får fängelse

idag 06:58
3,5 månaders fängelse. Den blir domen för den brasilianska kvinna som stalkat Harry Styles den senaste tiden, skriver The Guardian.