Måns Zelmerlöw vill inte svara
Måns Zelmerlöw vill inte svara på frågan om romantiska flörten... - Foto: Claudio Bresciani/TT och Stella Pictures/Robert Eklund

Måns Zelmerlöw lämnar mitt i intervjun: "Jag tänker inte kommentera det här"

Under en intervju på SVT får Måns Zelmerlöw en fråga om en romantisk flört med en dokusåpaprofil. Men artisten är inte bekväm och lämnar studion...


Vår senaste Eurovision vinnare Måns Zelmerlöw, 36, började sin karriär under Idol 2005 och karriären sedan dess har gått spikrakt uppåt. Han är en folkkär artist i Sverige men har även börjat slå igenom i England sedan han flyttade dit för att bo med sin kärlek Ciara Janson, 35, hans bonusson och deras gemensamma son.

Just nu är Måns aktuell med turnén Vårskriket, som artisten kommer framföra både i Sverige och i England. Den senaste konserten var i Göteborg och när Måns var där passade han även på att besöka det nya programmet på SVT “Gruppchatten”.

Programmet Gruppchatten hade premiär den 7 mars. Bildkälla: Emma Grann/SVT

Måns Zelmerlöws tankar om att medverka Melodifestivalen

Kaeli Abdi, 26, och Batoul Raad, 26, är programledare för SVT:s nya satsning och torsdagens avsnitt var en mello-special med tanke på helgens festligheter och "Mello-kungen" Måns blev programmets första gäst.  

Journalisten Belmin Nuhic, 23, som är en stor beundrare av Måns gästar programmet och frågar oroligt om Måns framtida medverkan i tävlingen. 

– Du har ju sagt att du inte ska tävla i Mello mer om Loreen vinner nu på lördag! Varför då, frågar Belmin.

Vidare svarar Måns att frågan är feltolkad och att inte menar att aldrig ska tävla mer utan förklarar hur han tänker.

– Jag hade tänkt att jag kanske skulle tävla inom en snar framtid. Det är klart att om Loreen vinner nu och vinner hela Eurovision så tänker jag att då kan inte jag vinna hela Eurovision, svarar Måns i intervjun. 

Måns Zelmerlöw gästade "Gruppchatten". Bildkälla: Skärmavbild/SVT Play

Måns Zelmerlövs relation till Paulina Danielsson

Avslutningen på intervjun blev abrupt då en jobbig fråga dök upp för artisten. Kaeli vill nämligen inte avsluta intervjun innan hon fick svar. Programledaren hade nämligen fått information om att Måns haft en romantisk flört med dokusåpaprofilen Paulina "Paow" Danielsson, 29. 

Paulina "Paow" Danielsson är känd för att ha medverkat ett flertal gånger i realityprogrammet Paradise Hotel. Bildkälla: Fredrik Sandberg/TT

Keali frågar artisten om påståendet stämmer och Belmin berättar om att Paulina nyligen lagt upp en story som tyder på det.

– Hon la ut en story också där det stod “MZ på bästa romantiska flört” stämmer det?

Måns börjar skratta och reser sig snabbt från soffan.

– Jag tänker inte kommentera det här. Det var perfekt att jag var tvungen att gå nu. Tack och hej, skrattar Måns.

Måns börjar skratta och lämnar studion. Bildkälla: Skärmavbild/SVT Play

Paulina har tidigare nämnt att hon och Måns har haft en romantisk natt tillsammans i en intervju med Jasmin Gustafsson. I intervjun så berättar Paulina att Måns var "ett bra ligg" men att hon har lovat artisten att inte prata om det.

/
/
SVT
Relaterat
Senaste nytt

Därför lämnade Malin Berghagen Sverige: "Fick panik i vågor"

Josefine Jinder: "Den här typen av föräldrar är så äckliga"

Det är i en ny krönika på Expressen som Josefine Jinder berättar om sina tankar kring de som blir föräldrar första gången. Och det är ord och inga visor.

Taylor Swifts konsertfilm visas även i Sverige

Goda nyheter för alla Taylor Swift-fans. Superstjärnans konsertfilm från "The eras tour" kommer att visas även på svenska biografer. Premiären sker den 13 oktober.

Är hockeyproffset Dick Axelsson Janni Delérs nya pojkvän?

Det var under veckan som Jon Olsson delade en bild på sig och sin nya kärlek Annette Haga. Men nu börjar följarna förstå att även Janni Delér gått vidare och hittat kärleken.

Vanliga misstagen deltagarna begår i Draknästet

1 timme sedan
I SVT-programmet Draknästet får svenska entreprenörer från hela landet presentera sina affärsidéer. Drömmer du också om att få vara med? Här är misstagen du inte får begå.

Succéregissören vill tillbaka till verkligheten

1 timme sedan
För sju år gjorde han stor succé med Star wars-filmen "Rogue one". Sedan dess har det varit tyst kring Gareth Edwards. Det finns ett talesätt som säger "gör det större eller ta det lugnt". Jag valde att ta det lugnt, säger han.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.