Filippa Toremo
Filippa Toremo har flyttat ihop med barnets pappa. - Foto: SVT Edit, Instagram/filippatoremo. Bilden är ett montage.

Filippa Toremos avslöjande om sonens pappa: "Vi har..."

Filippa Toremo födde nyligen sonen Todd. Vem pappan är har Toremo valt att hålla hemligt från omvärlden, men något hon avslöjar i SVT-dokumentären "Filippa Toremo – gravid utan att veta" är att hon och pappan har tagit ett stort steg tillsammans...


I slutet av oktober 2022 fick influencerprofilen Filippa Toremo, 26, reda på att hon var gravid. Det kom som en chock för henne.

Filippa åt nämligen p-piller och var övertygad om att det var hennes magsjukdom IBS som spökade.

I själva verket var Filippa gravid, och hon hade passerat tiden för att göra abort. Vem pappan till barnet är har Filippa Toremo valt att hålla för sig själv. 

SVT Edit har nu gjort dokumentären "Filippa Toremo – gravid utan att veta", och där får tittaren följa Filippa i den berg och dalbana som graviditeten är. 

I början överväger Filippa att adoptera bort barnet, och chocken är svår att hantera för henne. Det blir mycket tårar.

– Den här dagen jag fick reda på det så kände jag ju direkt att jag måste ju berätta det här för pappan till barnet. Då jag visste vem det var, och vi är ju vänner. Vilket var väldigt jobbigt. Det var ju som en chock för honom också. Jag tror att han bara insåg att…vad ska jag göra?, säger Filippa Toremo i dokumentären.

Filippa Toremo har fått sonen Todd

Den 27 februari 2023 födde Filippa sonen Todd, och på Instagram berättade hon om glädjen.

"Lite visste jag att detta skulle bli en av dom lyckligaste dagarna i mitt liv. Nu är han äntligen här", skrev hon till en bild på sig själv och sonen.

Filippa Toremo har flyttat ihop med Todds pappa

I dokumentären avslöjar Filippa att hon nu har flyttat ihop med barnets pappa. Filippa, pappan och sonen Todd har flyttat ihop i en vindsvåning i Vasastan, Stockholm.

– Jag går runt här nu i min nya lägenhet, och det känns helt sjukt att jag inte bara har hunnit föda, utan också flytta. Todd är nu en vecka gammal, och jag flyttade bara någon dag efter att han föddes. Så nu bor jag och Todd här. Inte bara jag och Todd. Utan jag och pappan till barnet bor faktiskt här tillsammans, det bara blev så, säger Filippa och fortsätter:

– Jag tänkte att jag ska göra allting själv, jag ska bo i min etta, det kommer gå bra. Så blev det bara ännu bättre. Det blev liksom en liten familj till slut, jag tittar på dom två ibland och ba "Hur blev det så här?", säger Filippa.

– Det är fint att det blev så. Nu bor vi liksom ihop. Imorse satt jag här och ammade och så skulle han till jobbet. Det är så jävla sjukt. Nu ska du till jobbet och jag sitter här och ammar. Vi har ett barn ihop, och bor ihop, berättar Filippa Toremo.

Här kan du läsa mer om Filippa Toremo och hennes karriär, graviditeten och kärlekslivet.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!