Oliver Ingrosso reagerar
Oliver Ingrosso reagerar på Pernilla Wahlgrens Instagraminlägg. - Foto: Stella Pictures och Anders Wiklund/ TT

Oliver Ingrossos syrliga kommentar till Pernilla Wahlgren: “Kan aldrig lita på...”

Efter att Pernilla Wahlgren lade upp en bild på Instagram om sin resa till Italien reagerade hennes son Oliver Ingrosso starkt i kommentarsfältet...


Folkkära Pernilla Wahlgren, 55, är ständigt aktuell i nöjesbranschen. Just nu får vi se henne i hennes egna realityserie “Wahlgrens Värld”, som en i panelen i Masked Singer, som Tingeling i “Peter Pan går åt helvete” och i sommar gör hon premiär som programledare för Allsång på Skansen. 

Profilen bjuder även på sig själv på sociala medier och i sin podd “Wahlgren och Wistam”, som hon har tillsammans med Sofia Wistam, 56. På Instagram får vi dessutom följa med Pernilla under hennes vardag med allt möjligt innehåll.

I höstas annonserades det att Pernilla skulle ta över det populära sommarprogrammet "Allsång på Skansen". Bildkälla: Stella Pictures

Pernilla Wahlgrens Instagraminlägg fick Oliver Ingrosso att reagera

Föreställningen "Peter Pan går åt helvete" har för tillfället en paus vilket Pernilla utnyttjar. Hon har nämligen åkt iväg på en resa till Italien med bland annat hennes sambo Christian Bauer, 56. 

Följarna har fått ta del av den vackra miljön i Toscana, Italien, genom Pernillas bilder på Instagram men på ett inlägg stack en kommentar stack ut. Pernillas son Oliver Ingrosso, 33, påpekar nämligen bildtexten.

Hon skriver i Instagraminlägget att hon anlände till Toscana under lördagen vilket Oliver reagerar på med en kommentar i Pernillas kommentarsfält.

Oliver Ingrosso reagerar på det Pernilla skriver. Bildkälla: pernillawahlgren/Instagram

Han påpekar att Pernilla "landade för några dagar sedan" i Toscana och att hon ljuger. 

Kommentaren får Pernilla och följarna att skratta som svar i kommentarsfältet. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!