Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam avslöjar
Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam avslöjade en hemlighet i deras senaste poddavsnitt. - Foto: Jari Kantola/Stella Pictures och Patrik C Österberg/Stella Pictures

Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam avslöjar: “Kodjo har blivit skadad”

Mellan allt jobb och alla resos avslöjas en hemlighet i Pernilla Wahlgren och Sofia Wistams senaste poddavsnitt...


I ett av de senaste avsnitten av Wahlgrens Värld besöker Pernilla Wahlgren, 55, och Christian Bauer, 56, Pernillas nya hus i Marbella för första gången sen hon köpte det. 

I avsnittet kom hennes föräldrar Christina Schollin, 85, och Hans Wahlgren, 85, på besök för att inviga huset. 

Pernilla Wahlgren skålar in nya huset tillsammans med sin familj. Bildkälla: Skärmbild/Discovery+

Pernilla Wahlgrens resa under påskledigheten

Under helgen befann sig Pernilla på varmare breddgrader och njöt av livet. Hon var nämligen på en överraskningsresa för hennes sambo Christian i Toscana, Italien. 

Nu har resan fortsatt till Spanien för Pernilla och Christian för att fira påsk i Pernillas hus i Marbella. Nu har även hennes son Benjamin Ingrosso, 25, anlänt till Marbella tillsammans med sin stylist Dennis Brøchner

Sofia Wistams aprilskämt i podden "Wahlgren och Wistam"

Det senaste poddavsnittet spelades in när Pernilla var i Italien, under lördagens och tidigt under avsnittet ber Sofia Wistam, 56, om ursäkt till sina lyssnare för att podden kommer bli försenad. Hon berättar nämligen en nyhet om hennes son Kid Eriksson, 31. 

– Herregud, du har ju missat. Innan vi sätter igång egentligen med podden vill vi också be om ursäkt för att den kommer lite sent. För det här med Kid visste vi ju inte om. Kodjo har ju blivit skadad och Kid har hoppat in i Let’s Dance, berättar Sofia i poddavsnittet.

Pernilla blir genast förvånad och hinner knappt tänka innan Sofia fortsätter.

– Alltså det är så kul! Så i kväll kommer han att dansa Cha Cha. Det är helt galet. Nämen alltså, jag kan inte ens tänka mig honom dansa, säger Sofia.

Pernilla förstår då att det är ett aprilskämt som Sofia har levererat och börjar skratta hysteriskt. Sofia frågar Pernilla vad som avslöjade henne och Pernilla svarar.

– Nej men vänta, det där låter lite för osannolikt. Att Kid av alla människor ska hoppa in i stället för Kodjo, skrattar Pernilla fram.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!