Casper Janebrink och Therese Andersson
Casper Janebrink och Therese Andersson gick ut på dejtnight i Göteborg. - Foto: Maja Suslin/TT Bild, Rickard Werecki, Werecki Promotion Company/TT Bild. Bilden är ett montage.

Casper Janebrink möts av hat för drinkbilden med flickvännen Therese: "Fest går först"

Casper Janebrink och flickvännen Therese Andersson gick ut på en dejtnight i Göteborg, och på Instagram uppdaterade Casper från kvällen.


Det var på alla hjärtans dag förra året som Arvingarnas Casper Janebrink, 53, meddelade att han och hustrun Helena skulle skiljas. Då hade de varit gifta i 23 år, och fått två barn tillsammans.

Casper Janebrink och Helena år 2011. Bildkälla: Stella Pictures.

"Tyvärr måste jag meddela att jag och Helena har beslutat att gå skilda vägar, vi har kommit till ett vägskäl i livet där vi känner att det är bättre att leva var och en för sig och kunna fortsätta att vara vänner", skrev Casper Janebrink på Instagram.

Men det var inte hela sanningen...

Casper Janebrink och Therese Andersson har fått sonen Hugo ihop

Bara tre månader efter att skilsmässan blev offentlig så stod det klart att Casper hade en ny kärlek i sitt liv – nämligen den 33-åriga mäklaren Therese Andersson.

I samma veva avslöjade Casper att Therese var gravid, och i slutet av september 2022 så föddes parets son Hugo.

Casper Janebrink och Therese Andersson på premiär i Kungsbacka den 30 juni 2022. Bildkälla: Rickard Werecki, Werecki Promotion Company/TT Bild

På Instagram har Casper nästan 50 000 följare, och där uppdaterar han flitigt från sitt liv med spelningar, resor och även en del glimtar från sitt liv med Therese.

Casper Janebrink på semester med nya flickvännen Therese: "Så himla fint!

Följarna i bråk efter Casper Janebrinks drinkbild

Caspers följare är ofta väldigt engagerade i hans förehavanden, och när han tatuerade sig för någon månad sedan så uppstod det en het debatt i kommentarsfält där en följare blev utskälld efter noter av Caspers andra fans.

Snuskiga detaljen i Casper Janebrinks sovrum: "Vad är det för...?"

I veckan la Casper ut ännu en bild som väckte en het diskussion bland följarna. På bilden syntes Casper och Therese skåla med varsin drink på baren MG5 i Göteborg.

"En go liten fördrink", skrev Casper till bilden.

Men det var inte alla som kunde glädjas åt Casper och Thereses dejtnight. Genast trillade det in kommentarer från följare som menade att det var fel att Casper och Therese var ute på krogen istället för att vara hemma.

"Om man ammar ska man inte dricka vin eller drinkar"

"Å bebisen då?! Tänker att den kan ju inte vara så gammal liksom?"

"Fest går först"

Men flera av Caspers följare med huvudet på skaft gick in och försvarade både Casper och Therese i kommentarsfältet.

"Konstigt att papporna aldrig får höra att de borde stanna hemma pga bebis men vi mammor ska visst vara hemma till barnen är myndiga", skrev en kvinna

Reaktionerna lät inte vänta på sig. Bildkälla: Instagrams kommentarsfält
Flera följare försvarade Casper och Therese. Bildkälla: Instagrams kommentarsfält

Här kan du läsa mer om Casper Janebrink – hans nya hus, kärleken till flickvännen Therese Anderson och såklart om karriären med Arvingarna!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!