​Mia Skäringer hånar Molly på Instagram
​Mia Skäringer hånar Molly på Instagram. - Foto: Björn Larsson Rosvall/TT och Stella Pictures/Göran Granlund

Hånar Mia Skäringer Molly Sandén på Instagram?

Elle-galan bjöd på kändisvimmel och outfits på röda mattan men en utstyrsel som väckte reaktioner var Molly Sandéns. Bland annat Mia Skäringer bjöd på ett litet hån...


Under fredagen var det dags för årets Elle-gala, där svenska kändisar fick se på en modevisning och ta del av årets prisutdelning. Av 14 priser vann bland annat skådespelerskan Evin Ahmad för “Bäst klädda kvinna” och Carolina Gynning för “Årets gala-look”. 

Carolina Gynning på röda mattan under Elle-galan. Bildkälla: Stella Pictures/Patrik Österberg

Dessutom fick kändisarna visa upp kvällens gala-outfit på röda mattan för den svenska pressen. En kändis som drog till sig en del uppmärksamhet var artisten Molly Sandén. Hon visade upp sin gravidmage i en outfit skapad av Alexandra Andersson och lillasystern Mimmi Sandén

Molly Sandéns outfit har fått många att reagera. Bildkälla: Christine Olsson/TT

På röda mattan beskrev artisten för Aftonbladet att tanken med outfiten var att magen skulle ta plats och att modeskaparen ville att det skulle se ut som en blandning mellan rödkål, stjärnor och universum. 

Mia Skäringers bild hånar Molly Sandéns outfit

Under gårdagen publicerade Mia Skäringer en bild på Instagram där följarna får se hennes karaktär Tabita i ett speciellt klädval. På bilden har nämligen Mia på sig en utstyrsel av bacon, kött och falukorv.

På bildtexten berättar Mia att hon valde mellan rödkål och trasmatta men att hon alltid blir sugen på kött och korv när hon festar.

"Tack igen @ellesverige Klänning gjord av nattamat ( ja valde mälla rödkål å trasmatta men ja vet att ja allti blir sugen på flöt av olika slag å körv när ja har festa klart så dä va lite återvinningstänk i outfitten) #ellegalan2023."

Tror du att Mia hånar Mollys rödkålsinspirerande klänning?

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!