Bäst och sämst klädda på Met Gala 2023
De var bäst och sämst klädda på Met Gala 2023 – se bilderna här. - Foto: Evan Agostini/AP/TT Bild, Stella Pictures. Bilden är ett montage.

De var bäst och sämst klädda på Met Gala 2023: "Ser ut som en gammelmormor"

Met Gala 2023 lockade till sig världens just nu hetaste kändisar – och det var både hittar och missar på galan. Här listar Nyheter24:s Quetzala Mikko Blanco de som var bäst och sämst klädda på Met Gala 2023.


Met Gala gick av stapeln den 1 maj på Metropolitan Museum of Art i New York. På plats var skådespelare, modeller, artister, designers och regissörer. 

Gräddan av Hollywood-eliten radade upp sig framför fotograferna och stjärnor som Rihanna, Kim Kardashian, Pedro Pascal, Gisele Bundchen, Nicole Kidman och Bradley Cooper var alla på plats.

Temat för årets gala var Karl Lagerfeld: A Line of Beauty. Under sin oerhört långa karriär så jobbade den tyska designern Lagerfeld med modehus som Chanel, Fendi och Chloé.

Cara Delevingne var länge Karl Lagerfelds musa. Här ses Cara och Karl på en Chanel-visning år 2014. Bildkälla: AP Photo/Jacques Brinon/TT Bild

Lagerfeld dog den 19 februari 2019, och under Met Gala så hyllades hans arbete och insats för modevärlden.

I Karl Lagerfelds ära hade stjärnorna klätt sig i kläder som starkt förknippas med designern och hans livsverk, och många kändisar var det som verkligen fick in fullträffar när det kom till sina kläder – andra lyckades inte lika bra...

Här listar Nyheter24:s Quetzala Mikko Blanco kändisarna som var bäst och sämst klädda på Met Gala 2023.

De var sämst klädda på Met Gala 2023

Vi river av plåstret och tar de dåliga nyheterna först – här är kändisarna som var sämst klädda på Met Gala 2023. 

Florence Pugh med en tv-antenn på huvudet. Bildkälla: Evan Agostini/Invision/AP/TT Bild
Janelle Monae såg ut som en lampskärm från Rusta. Herregud så fult. Bildkälla: Stella Pictures.
Jared Leto. SUCK. Jag är så trött på den här mannen. Han hade klätt ut sig till Karl Lagerfelds katt Choupette och hela Jared Letos uppenbarelse skriker desperation, men så är det kanske om du är Jared Leto och inte har varit relevant på 80 år. Lås in honom och kasta nyckeln. Eller porta honom i alla fall från allt som har med mode att göra. Please...Bildkälla: Stella Pictures.
Jeremy Strong i Prada. Succession-stjärnan Jeremy Strong ser ut som en blandning mellan en ful gubbe och en gammelmormor. Bildkälla: Evan Agostini/Invision/AP/TT Bild
Kendall Jenner i Marc Jacobs. Vad hände här? Kendall som annars brukar få in fullträff efter fullträff är helt enkelt katastrofal i den här märkliga dräkten från Marc Jacobs. Det är en mix av Playboy-bunny och servitris på casino. Bedrövligt. Bildkälla: Stella Pictures.
Kristen Stewarts klädsel var verkligen slapp. Det ser ut som att hon googlat "Karl Lagerfeld + stil" en kvart innan galan och slitit ut några trasor i fel storlek ur garderoben. Deprimerande. Bildkälla: Evan Agostini/Invision/AP/TT Bild

De var bäst klädda på Met Gala 2023

Kim Kardashian i Schiaparelli. Bildkälla: Evan Agostini/Invision/AP/TT Bild
Gigi Hadid i Givenchy. Bildkälla: Evan Agostini/Invision/AP/TT Bild
Kate Moss och hennes dotter Lila Moss valde klänningar från Fendi. Bildkälla: Evan Agostini/Invision/AP/TT Bild
Kylie Jenner i Jean Paul Gaultier. Bildkälla: Evan Agostini/Invision/AP/TT Bild
Michaela Coel i Schiaparelli. Bildkälla: Evan Agostini/Invision/AP/TT Bild
Naomi Campbell i Chanel. Bildkälla: Evan Agostini/Invision/AP/TT Bild
Nicole Kidman anlände i en rosa Chanel-klänning som Karl Lagerfeld designade just åt henne år 2004 när hon var med i en reklamfilm för parfymen Chanel No. 5. Bildkälla: Stella Pictures.
Penelope Cruz i Chanel. Bildkälla: Evan Agostini/Invision/AP/TT Bild
Rihanna och ASAP Rocky i Valentino. Bildkälla: Evan Agostini/Invision/AP/TT Bild
Cardi B såg helt fantastisk ut i den här rosa klänningen designad av Miss Sohee, som hon bar innan festligheterna. Som en sann superstjärna så svidade sedan Cardi B om till galan. Då föll valet på en svart sammetsklänning från Chenpeng Studio. Bildkälla: CJ Rivera/Invision/AP/TT Bild
Pedro Pascal i Valentino. OTROLIG. Bildkälla: Stella Pictures.
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!