Taylor Swift och Matty Healy
Taylor Swift och Matty Healy är ett par. - Foto: Evan Agostini/Invision/AP/TT Bild, Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Taylor Swift och Matty Healy är ihop: "Galet förälskade"

Taylor Swift och den brittiska rockstjärnan Matt Healy från bandet 1975 är nu ett par, och Taylor Swift är "galet förälskad".


Taylor Swift och Matty Healy från 1975 är ett par

Taylor Swift, 33, och skådespelaren Joe Alwyn, 32, gjorde slut i februari tidigare i år efter att ha varit ett par i sex års tid. 

Nu står det klart att Taylor Swift har en ny pojkvän i form av den brittiska rockstjärnan Matty Healy, 34, känd från bandet 1975.

Taylor Swift är nykär. Bildkälla: Jordan Strauss/Invision/AP/TT Bild

Enligt brittiska The Sun är Taylor och Matty redo att göra sitt förhållande offentligt när Taylor uppträder i Nashville, Tennessee den kommande helgen.

Matty Healy från bandet 1975 är Taylors nya pojkvän. Bildkälla: Stella Pictures.

Taylor Swift är "galet förälskad" i Matty Healy

En källa nära Taylor Swift berättar nu mer om Taylors och Matts relation.

– Hon och Matty är galet förälskade. Det är väldigt tidigt i relationen, men det känns rätt. De dejtade väldigt kort för nästan tio år sedan, men tajmingen då gjorde att det inte funkade. Både Matty och Taylor är ute på turné de här veckorna, så det har varit mycket FaceTime och sms, men hon kan knappt bärga sig tills de ses igen, säger källan till The Sun.

Både Matty Healy och Taylor Swift turnerar intensivt. Bildkälla: Stella Pictures.

Källan berättar vidare att då både Taylor och Matty är internationella superstjärnor så är de väldigt stöttande och peppande när det kommer till varandras karriärer.

– De är bägge väldigt stolta och pirriga på sitt förhållande, och till skillnad från Taylors tidigare förhållande som skedde utanför rampljuset så vill hon "äga" den här romansen och inte gömma sig. Taylor vill bara leva sitt liv och vara lycklig. Hon har berättat för sina kompisar att Matty kommer till Nashville för att stötta henne under turnén, avslutar källan.

Taylor Swifts kända ex-pojkvänner

Taylor Swift har haft en rad uppmärksammade relationer. Utöver förhållandet med Joe Alwyn har Taylor tidigare varit tillsammans med Joe Jonas, Taylor Lautner, John Mayer, Jake Gyllenhaal, Connor Kennedy, Harry Styles och Calvin Harris.

Joe Alwyn och Taylor Swift var ett par i sex års tid. Bildkälla: Stella Pictures.

De är Matty Healys ex-flickvänner

Matty Healy har även han dejtat en rad stjärnor. Han har bland annat varit tillsammans med FKA Twigs, Halsey och modellen Gabrielle Brooks.

Matty Healy har tidigare varit tillsammans med FKA Twigs. Bildkälla: Stella Pictures.


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!