Laila Bagge
Laila Bagge åt en Falu rågrut – och äcklades rejält av vad hon hittade i paketet. - Foto: Stella Pictures, Instagram/lailabagge. Bilden är ett montage.

Laila Bagge hittade något väldigt äckligt i sitt Falu Rågrut: "Så jävla vidrigt"

Laila Bagges frukost blev långt ifrån den trevliga upplevelse det skulle vara. Laila öppnade ett paket Falu rågrut och åt en knäckemacka. Försent insåg Laila vad det var hon hade ätit.


Laila Bagge, 50, är en av Sveriges mest älskade medieprofiler och på mornarna hör vi henne i Rix MorronZoo tillsammans med Roger Nordin

Utöver det så bloggar Laila på Expressen, och på Instagram uppdaterar hon också sina hundratusentals följare om vad som händer i hennes liv.

Laila Bagge hör vi i Rix MorronZoo på mornanrna. Bildkälla: Stella Pictures.

Bland annat har hon och sambon Korosh Kananian börjat renovera sitt hus på Lidingö – något som inte visade sig vara helt smärtfritt. 

Hantverkarna upptäckte nämligen det ena felet efter det andra. Förutom svartmögel och myror så hittades ett hål rätt in i grunden.

– Vårat hus är det värsta dom har sett. Det luktar skit, berättade Laila Bagge då.

Nu visar Laila Bagge upp fuskbygget: "Värsta dom sett"

Laila Bagge visar upptäckten i sitt Falu rågrut

Veckan har varit fullspäckad för Laila Bagge, som var en av gästerna på årets Grammisgala. På Instagram har Laila bjudit på klipp från festligheterna, och det såg minst sagt livat ut.

Men som för oss alla så kallade plikten dagen därpå, och Laila var givetvis i studion på Rix MorronZoo för att sända morgonprogrammet. 

Laila brukar börja mornarna med en knäckemacka, och på Instagram Story så berättar Laila vad som hände när hon tog sig en macka på jobbet. 

Laila Bagge skulle ta sig en macka på morgonen...Bildkälla: Instagram/lailabagge

– Då ska man käka lite frukost här. Jag älskar ju knäckebröd på mornarna. Men det här är nyköpt knäckebröd. Nu ska jag visa er hur det ser ut. Inte roligt. Så jävla vidrigt, berättar Laila Bagge i klippet.

Jennys skrämmande upptäckt i populära chokladen: "Kräktes"

Mögel i hela paketet med Falu rågrut

Laila Bagge har öppnat knäckebrödsförpackningen och zoomar in på brödskivorna som är helt täckta av grönt och vitt mögel.

– Asså det är så äckligt, säger Laila i klippet och zoomar in på det mögliga knäckebrödet.

Det värsta var att Laila även hann äta en möglig knäckemacka innan hon insåg i vilket skick brödet var.

– Jag käkade ett innan jag insåg att det smakade bra. Så jävla äckligt. Mögligt. Och detta är nytt. Fyfan, säger Laila i klippet.

Laila Bagge hittade mögel i sitt Falu rågrut. Bildkälla: Instagram/lailabagge
Det var mögel på flera av knäckeskivorna i Falu rågrut-paketet. Bildkälla: Instagram/lailabagge
Laila Bagge blev väldigt äcklad av upptäckten i sitt knäckepaket. Bildkälla: Instagram/lailabagge


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!