Alice Stenlöf och Amani Smith
Alice Stenlöf och Amani Smith är nykära. - Foto: Stella Pictures, Instagram/alicestenlof.

Alice Stenlöf om kärleken till flickvännen Amani Smith: "Jag är så nykär"

Alice Stenlöf gick nyligen ut och berättade att hon är nykär i en tjej. Nu kan Nyheter24 avslöja att Alice Stenlöfs nya flickvän inte är någon mindre än DJ:n och nattklubbsprofilen Amani Smith.


Alice Stenlöf, 26, är nykär. I sin podd "Vad fan hände?" som Alice driver med bästa vännen Klara Elvgren så avslöjade Alice nyligen att hon dejtar en tjej, något som i början kändes lite läskigt då hon inte tänkt innan att hon attraheras av tjejer.

– Men den här tjejen. Jag kunde inte sluta tänka på henne. Jag har träffat henne ute och tänkt "fett snygg", berättade Alice i podden.

Startskottet för att relationen fördjupades skedde under en festkväll i Göteborg, där de bägge var och festade på nattklubben Lounge(s).  

– Jag ville bara dansa runt henne. Hon är så cool du vet, berättade Alice i podden.

Alice Stenlöf dejtar en tjej: "Det är så underbart och läskigt"

Alice Stenlöf är nykär. Bildkälla: Pontus Lundahl/TT

Alice Stenlöf om första natten med Amani Smith

Alice berättade att det i början kändes lite läskigt, men att hon sedan insåg att hon är "weak för den här tjejen" och verkligen ville kyssa henne. Det ena ledde till det andra, och det slutade med att de gick upp till Alices hotellrum. Väl där la sig Alice "platt på sängen som en trädstam", något som hon har berättat för Klara.

– Jag hade absolut inget game. Det märks att jag inte dejtat någon på ett år, det märks att jag inte hade något move, sa Alice och skrattade.

Alice Stenlöf. Bildkälla: Stella Pictures.

Det här är Amani Smith som är tillsammans med Alice Stenlöf

Sedan den natten har paret varit oskiljaktiga, och på sociala medier har de nu börjat visa sin kärlek öppet. 

Nu kan Nyheter24 avslöja att Alice Stenlöfs flickvän inte är någon mindre än DJ:n och nattklubbsprofilen Amani Smith, som på Instagram går under namnet @amanixsmith. 

Amani jobbar på de trendiga nattklubbarna Trädgården och Under Bron i Stockholm, något som hon för några år sedan aldrig trodde skulle hända. 

I en intervju med Nöjesguiden har Amani berättat att hon flyttade till Stockholm år 2021.

– För ett år sedan var jag nyinflyttad till Stockholm och tvekandes på om man skulle lyckas ta sig in på Under Bron, berättade Amani för Nöjesguiden i fjol.

Alice Stenlöf och Amani Smith på middag på Un Poco

I slutet av förra veckan var Alice Stenlöf och Amani Smith på en mysig middag på den Ingrosso-ägda krogen Un Poco på Östermalm i Stockholm. Där tog de in flera smarriga rätter så som risotto och tonfiskcarpaccio.

"Denna är sinnessjuk", skrev Alice och zoomade in på carapaccion. 

På Instagram har både Amani och Alice lagt ut bilder från restaurangen, och i ett bildspel på Instagram la Alice ut en bild där hon håller Amani i handen. Samtidigt la Amani ut en bild på sig själv och Alice på restaurangen.

Både Alice Stenlöf och Amani Smith la ut bilder från restaurangen UnPoco. Bildkälla: Instagram/alicestenlof, Instagram/amanixsmith

I det senaste avsnittet av "Vad fan hände?" så berättade Alice mer om de heta känslorna för Amani.

– Jag är så nykär, nej man alltså det börjar bli äckligt Klara. Det är lite såhär att man ser sig själv utifrån när man är mitt uppe i det och bara "vafan håller jag på med", berättade Alice i podden.

Visade Amani Smith i ny vlogg

Nyligen skrev Nyheter24 om hur Alice i en ny vlogg visade hur hon och Amani Smith festade på nattklubben Holken i Stockholm.

Amani Smith och Alice Stenlöf festar ihop på nattklubben Holken. Bildkälla: Youtube/Alice Stenlöf


Nyheter24 har sökt Amani Smith och Alice Stenlöf som har valt att inte återkomma. 

Här kan du läsa mer om Alice Stenlöf – hennes otroliga karriär, pengarna, kärlekslivet och mycket mer!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!